Titus Andrei și cântecul ”Ochii tăi”, de ziua Elenei Cârstea

Mi-aduc aminte că am mai prezentat-o pe Elena Cârstea cu piesa ”Ochii tai” la ”Colecția de muzică”. Și atunci s-au aflat alături de ea buni prieteni cu voci excelente, precum Dida Drăgan, Monica Anghel, Silvia Dumitrescu, Sanda Ladoși, Narcisa Suciu, Carmen Trandafir, Gabriel Cotabiță, Ovidiu Komornyik.

Toți în același studio pentru un cântec mai degrabă generos decât sceptic. Pentru că ochii se asociază cu lacrima și ne dă acea unică senzație numită a plânge din iubire.

La mulți ani, Elena Cârstea! Tu ești motivul indiferent unde te afli. Sunteți toți de fapt, tu și colegii tăi, artiști cu forța meditației. Piesa a obținut Premiul Publicului la Melodii ’83.

A fost în prim-plan multă vreme, obligându-i pe critici, comentatori, prezentatori radio/tv la diverse axiome. La adevărul evident prin el însuși. Pe scurt, a fi sau a nu fi cântăreț. Iar eu cred că până și înclinația Elenei de a fi pamfletar, uneori incomod, îi sporește popularitatea de care se bucură. Și nu putea să nu câștige sufragiile celor care apreciază artiștii autentici.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.