Un clip special pentru piesa "G.A.T.A", propusă la Gala lunilor 2012 Top Românesc

Piesa lansată anul trecut la Top Românesc de Cătălin Crișan beneficiază de un videoclip, dar este vorba de unul mai special creat nu de un regizor renumit, ci de prietenă a muzicii românești. Tânăra pe numele ei, Andreea Petcu a primit de la solist piesa cu rugămintea de a-i crea un videoclip.

“Aceasta nouă melodie semnată de doi mari artiști români mi-a fost dăruită de Cătălin pentru a-i da culoare și a o pune și mai mult în valoare. Mulțumesc Cătălin pentru această piesă frumoasă, romantică .Vocea ta caldă , emoționează .Eu așa am simțit ascultând-o și sper să placă!”, scrie tânăra pe contul ei de youtube.

Pe contul de youtube al tinerei pot fi însă urmărite mai multe videoclipuri făcute de ea la diverse melodii atât românești cât  și străine.

Pe noi ne-a impresionat creația tinerei, dar și modul în care s-a născut acest clip, așa încât ne-am gândit că e bine să fie promovată și pe siteul iubitorilor de muzică românească, siteul celui mai longeviv clasament al melodiilor românești.â

Melodia este compusă de George Natsis pe versurile lui Cătălin Crișan. Interpretarea îi aparține lui Cătălin Crișan și beneficiază și de aportul Luciei Dumitrecu.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.