Un hobby plin de culoare pentru Ovidiu Komornyik. Un artist sensibil și romantic! Vezi una dintre lucrările deosebite aleartistului!

Se spune despre oamenii care pictează că sunt cei mai fericiți. Și asta pentru că mulți dintre ei n-o fac pentru a-și arăta măestria în artele plastice, ci pentru că își doresc să exprime anumite stări pe care le au în suflet în momentul în care au pensula în mână.

Nu trebuie să ai neapărat talent ca să pictezi, trebuie doar să încerci,  trebuie doar să te lași cuprins de lumina culorilor din fața ta. La fel face și Ovidiu Komornyik, artist sensibil și romantic. Da, așa îl știm de când s-a lansat, așa a rămas, iar sensibilitatea aceasta se revarsă și în culorile pânzei. Pictez când vreau să mă detașez de stres, de tot ce ne încarcă negativ. Mai cânt, mai iau chitara, mai pictez un tablou”, îmi spune Ovidiu.

Pictează de când e copil și are deja câteva tablouri realizate de el, expuse prin casă. Mă inspiră natura. Mă inspiră tot ce mă înconjoară și  încerc să pun asta pe pânză. Nu am nimic în gând când mă apuc de o pânză. Am făcut și niște cai, și niște picturi abstracte, fiecare își imaginează ce vrea. Sunt un amator care se relaxează, nu am alte gânduri, mai spune Ovidiu.

S-ar putea spune despre sensibilul interpret și compozitor, că este un autodidact în privința picturii. Nu am învățat de la nimeni să pictez, pur și simplu am încercat să amestec culorile cum vreau”, mai adaugă artistul care recunoaște că nu are foarte multă răbdare în definitivarea unei lucrări. Totuși, privind la lucrarea realizată de Ovidiu în decembrie anul trecut, am afirma contrariul, căci, iată, are și răbdare, are și talent, iar toate, cu siguranță, fac nod comun cu sensibilitatea sa, tipică unui artist.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.