(Video) Adrian Enache, în pielea idolului său. O reușită fantastică!

IMG-20150730-WA0000Showul de televiziune “Te cunosc de undeva” de la Antena1 a ajuns, sâmbătă, 19 septembrie, la Gala cu numărul 2. Așa cum v-am mai informat, de data aceasta, s-au lăsat provocați de transformările propuse de producătorii celebrului show Florin Ristei, Adrian Enache, Cezar Ouatu, Nadir și Șerban Copoț de la Animal X – la băieți și Carmen Simionescu, Tania Popa, Andreea Antonescu, Viorica și Margherita de la Clejani – la fete.

Adrian Enache s-a întrecut, sâmbătă, pe sine pentru a se ridica la înălțimea lui sir Tom Jones. E dificil să te apropii muzical de vocea puternică, de stilul impunător, de dezlănțuirea pe care, la rândul lui, o face în scenă, de zâmbetul carismatic și unic al celebrului artist. Asta cu atât mai mult cu cât acest Tom Jones ți-e model în muzică. Ba mai mult, tu ca artist cânți melodiile lui în nota ta personală. De altfel, și Adrian Enache a declarat că îi este mai greu să imite artiști de la care el însuși cântă în concertele pe care le susține. “Mai greu mi-a fost sa ma identific cu acei artisti de la care eu cant de regula in concerte, acei artisti carora le stiu muzica si deja le am dat melodiilor lor o intepretare personala. Acolo mi-a fost mai greu sa ma transform”.

De data aceasta, la “Te cunosc de undeva”, l-a imitat pe Tom Jones cu o piesă devenită hit, cîntecul “Kiss”, al lui Prince, din anii ’80. Adrian Enache s-a dezlănțuit la propriu pe scenă, a scos din propria ființă toată nebunia de care e-n stare pentru un show. A cântat live într-o formă uluitoare, a dansat că probabil, până și idolul său ar fi invidios pe jocul picioarelor parcă măsurate atent, de statura impozantă de pe scenă a artistului. Un Tom Jones din anii de glorie ai debutului mai degrabă. Brunet, cu mult păr, cu celebrii pantaloni evazați, cu fularul alb remarcat și la artistul britanic.

Adrian Enache s-a impus și a obținut aproape maximum de puncte de la membrii juriului: Andrei Aradits, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan. A pierdut la punctele date de colegii de platou, din concurs. Firesc sau nu. A câștigat Cezar Ouatu care a imitat-o pe Dida Drăgan, aș spune că a câștigat și din Respectul producătorilor pentru marea artistă. Nu mi s-a părut că Cezar, The Voice, așa cum mai este cunoscut artistul, a reușit s-o impună pe scenă pe Dida de locul I.  Personalitate greu de imitat pentru o femeie, darămite pentru un bărbat!

Și pe pagina de Facebook a artistului Adrian Enache părerile sunt la fel:

“Ai fost superb, ai fost cel mai bun. Tu trebuia sa castigi!”

“A fost cel mai bun…. nu stiu cum a castigat Ouatu……”

“extraordinar!!!!!!!!!!!!!!! pt mine esti castigatorul editiei! cred ca si Tom Jones ar fi fost mai mult decat incantat de ceea ce ai facut!”, ” pacat ,colegii te-au sabotat nu stiu de ce ,interpretarea lui Cezar a fost slabuta si Ozana a punctat acest lucru,el a cistigat datorita faptului ca, colegii i-au acordat acele 5 puncte,intr-un numar destul de mare,ptr mine tu esti cistigatorul acestei editii”, “esti genial dar nu mi au placut cum si au acordat colegii notele meritai sa fii primul dar pentru noi ai ramas acelasi om minunat”

“Sincer? 100% am crezut că vei lua maximum de puncte”, “SUPERRRRRRRR, AI FOST CEL MAI BUN!!! FELICITĂRI!!!”

“Ai fost “el”, ai fost de acolo ptr ca ai vocatie si voce,nu ca cei de acum pe sintetizoare(sau ce or fi,fara aparate,dai sa fugi !!!)!!!”

“Ai fost cel mai bun, nici nu ma gandeam sa nu castigi! !”

“ai fost cel mai bun Adrian !!!”

De asemenea, pe pagina  de Facebook a emisiunii, comentariile sunt asemănătoare:

“Trebuia sa castige! Cezar a castigat datorita personajului, dar interpretarea nu i-a iesit .Si Tania Popa merita sa castige”, “ADRIAN ENACHE. A FOST CEL MAI BUN IN SEARA ASTA CUM SA JURIZAT FELICITARI. A. E”, “Enache a fost cel mai bun. Concurentii au dat punctele la fel ca in politica”. 

Presa a reacționat în urma evoluției de sâmbătă a artistului:

“Pe stilul lui, Enache s-a dezlănțuit și a făcut spectacol pe scenă pe piesa “Kiss” a lui Tom Jones”, extras din Spynews.ro.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.