Vunk a lansat un nou single: „Ochi de blugi”

VUNK a lansat cel mai nou single intitulat “Ochi de Blugi”,  un amestec de linii melodice molipsitoare și ritmuri dinamice și promite să cucerească audiențele din întreaga țară, după cum se arată într-un comunicat de presă al trupei.

Piesa este scrisă de Cornel Ilie, iar pentru linia melodică a lucrat alături de Gabriel Maga. „Ochi de blugi” vorbește despre o pereche de ochi albaștri ca denimul, în care poți vedea linia orizontului și trăirile persoanei respective.

„Probabil că cel mai puternic, convingător și mai direct mijloc de comunicare este privirea. În ochii celuilalt putem vedea tot ce nu spune, dacă ne pasa atât de mult încât sa căutam acolo ceva ce cuvintele nu știu să explice. <Ochi de blugi> este un cântec despre așteptare și căutarea unui răspuns în ochii celei care uneori întârzie sa-ți întâlnească privirea. Video clipul este realizat cu aceeași echipa inovatoare în materie de efecte speciale cu care am lucrat și la “Felicitări, ai reușit” și “Start/Stop”.” – declară Cornel Ilie despre cel mai nou single VUNK.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!