Piesă nouă: Mălina Tănase & Radu Sirbu – I Believe In Love

Mălina Tănase lansează piesa  „I Believe In Love” ,  o colaborare cu fostul component al trupei O-Zone, Radu Sîrbu.

„I Believe În Love” a fost produsă şi compusă în studioul Rassada Music, textul piesei fiind  semnat de Sianna, iar  de povestea vizuală  s-au ocupat Kamensky  alături de Alexei Sîrbu și Bianca Ștefania (Make-up Artist).

 

 După ce a savurat din plin  succesul răsunător al trupei O-zone,  Radu Sîrbu  şi-a concentrat atenţia asupra propriei case de producţie muzicală – Rassada Music, lansând constant producții  și colaborări frumoase.  Și dacă acum o luna  artistul   ne-a surprins cu o piesă romantică „O Inima La Doi”  în  colaborare cu  Sianna,    astăzi Radu Sîrbu lansează o nouă piesă „I Believe In Love” în colaborare cu tânăra interpreta Mălina Tănase cunoscută pentru  piese ca „Don’t Go”  sau „More Than Love”.

„Am început să lucrăm la conceptul piesei „I Believe In Love” încă în primăvară acestui an. Știam că ne dorim o piesă cu un mesaj pozitiv și emoționant și am căutat alături de Mălina și Sianna (autoarea piesei), să ne ținem pe cât posibil de acest concept. Ideea clipului ne-a venit pe parcurs, am vrut să transmitem iubirea în alt mod, adică prin ochii unui copil care iubește… iubește natura, iubește viața, iubește oamenii în general. Mă bucur că fetița mea Eva-Maria la doar 4 ani a putut să joace acest mic rol alături de prietenele ei, cărora le mulțumim”, a declarat Radu Sârbu.

„Sunt copleșită de emoții, deoarece odată cu lansarea primului duet din cariera mea, apare și primul videoclip, pe care îl așteptam cu nerăbdare de mult timp. Este un moment important și un sentiment extrem de frumos. Este o plăcere să cânt cu Radu Sîrbu. „I Believe In Love” care este o piesă cu un mesaj optimist  și abia aștept să aud reacții și păreri ” a declarat tânăra interpretă Mălina Tănase.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.