3 Sud Est pleacă în turneu în Statele Unite

3  Sud Est pleacă în turneu în Statele Unite. La zece ani de la primul turneu peste Ocean, când Laurenţiu Duţă, Viorel Sipoş şi Mihai Budeanu au reputat cel mai mare succes al  unui artist român înregistrat vreodată în Statele Unite, formația se reîntoarce pentru o nouă serie de spectacole, în una octombrie a.c.

Turneul aniversar ”20 de ani cu 3 Sud Est”, cuprinde 12 spectacole în cele mai importante metropole americane. Alături de ”regii muzicii dance”, tot pentru prima oară în Statele Unite, vor merge Aurora și Sandel Mihai (fratele apreciatei soliste Andra), de asemenea, solista de origine română Abigail Budak.

În 14 ani de prodigioasă activitate (cu o pauză de 6 ani), 3 Sud Est a fost cea mai vândută și apreciată trupă dance românească (peste 25 de piese care au atins primele locuri ale topurilor muzicale).

Seria concertistică este organizată de Romanian Community Center din Sacremento al cărui consilier cultural este promoterul și impresarul  Bebe Mihu, omul prin care o lungă listă de artiști s-au întâlnit cu vorbitorii de limba română stabiliți peste Ocean, în ultimii 10 ani.

 

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.