5GANG lanseaza piesa SOS: textul este scris de vloggerul Selly

Selly lanseaza SOS – piesa care a ajuns pe primul loc in trending Youtube si a strans 1 milion de vizualizari in timp real, in mai putin de 24 de ore.

Cred ca toti tinerii din Romania stiu cine este Selly si nu mai are nevoie de prezentare, dar daca sunteti noi pe pagina noastra, trebuie sa va spun cate ceva despre tanarul artist si despre realizarile sale.

Selly este un vlogger fenomen care activeaza pe platforma de Youtube de la o varsta destul de frageda. Selly sau Andrei Selaru este si membru al trupei 5GANG care reuseste sa surprinda de la proiect la proiect.

5GANG a lansat pe platforma de Youtube cateva piese controversate, iar de data aceasta revine in forta cu single-ul SOS care a strans un numar de 1 milion de vizualizari, in timp real, in mai putin de 24 de ore.

Pe langa aceasta realizare, se pare ca piesa este Nr. 1 in trending si chiar pe al doilea loc in trending daca vorbim despre teaserul acesteia. Teaserul a fost lansat in urma cu doua zile si intr-un timp atat de scurt a reusit sa cucereasca Youtube-ul.

Andrei Selaru a marturisit inca din momentul lansarii ca aceasta piesa va fi un real succes si ca este cea mai buna piesa pe care trupa o lanseaza. De-a lungul timpului, toate piesele pe care le-au lansat 5GANG au ajuns pe primul loc.

Andrei Selaru afirma ca aceasta piesa este o o dovada reala pentru ce fel de continut consuma utilizatorii de Youtube. De asemenea, acesta firma ca: “La suprafata parem niste copii care se filmeaza, dar meseria asta presupune mult mai mult de atat”.

Andrei Selaru sau Selly are aproximativ 1.8 milioane de subscriberi pe propriu canal de Youtube si este cel mai urmarit vlogger din Romania. Tanarul spune ca succesul este un sentiment placut, dar implica o mare responsabilitate.

Piesa de succes a trupei 5GANG din care face parte si Selly a fost scrisa de acesta, iar linia melodica a fost realizata in colaborare cu Quick, cel care s-a ocupat si de productia piesei.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.