Câștigătoarea trofeului festivalului Stelele Cetății de la Deva, și revelația concursului. Vezi și ceilalți laureați!

Cea de-a 36-a ediție a Festivalului Stelele Cetatatii a lăsat, cu siguranță, o amintire plăcută atât publicului cât și juriului din care au făcut parte printre alții compozitorul Viorel Gavrilă sau omul de radio Titus Andrei.

15 concurenți, toți au cântat cu orchestra live condusă de compozitorul Viorel Gavrilă.

Câștigătoarea trofeului a fost, însă, de departe, revelația concursului. A cântat două melodii de facturi diferite, ambele excelente, ca interpretare, după cum ne-a declarat Titus Andrei.

Este vorba despre Daria Cojocaru de 15 ani care a cântat în concurs piesele „Să mori de dragoste rănită” compusă de Marcel Dragomir și „România, te strig” (Cargo). Copila este din Craiova si a participat în acest an și la xfactor unde a fost apreciată pentru calitățile ei de rock star.

Tot cu o melodie rock, respectiv „Moment of silent” de la Ovidiu Anton, a câștigat trofeul festivalului „Cununa petrolului” de la Moreni.

Cu atât mai interesantă este reprezentația tinerei cu cât aceasta nu se pregătește muzical cu niciun profesor.  Pe toate celelalte patru locuri s-au clasat tineri cu potențial vocal extraordinar:

MENTIUNE: Dominique Simionescu din Sibiu

LOCUL III: Roberta Popa din Rm Vâlcea

LOCUL II: Karina Todireanu din Botosani

LOCUL I: Antonio Roban din București

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.