A ramas mai putin de o saptamana pana la preselectiile Festivalului Dan Spataru!

Cea de-a XII-a editie a Festivalului International Dan Spataru va avea loc, anul acesta, in perioada 30 septembrie- 2 octombrie, la Medgidia. Iar preselectiile pentru cei care doresc sa participe la unul dintre cele mai puternice concursuri de interpretare muzicala la ora aceasta vor avea loc sambata, 13 aprilie, în Studioul 6 al Societăţii Române de Radiodifuziune, între orele 11.00 – 17.00, intrarea din strada Temişana.

Fiecare participant  va interpreta două piese din creaţia românească diferite ca structură ritmică, melodică, urmand ca membrii juriului de selecţie sa hotărasca dacă vor asculta sau nu ambele piese până la capăt. Preselecția pentru concurenții străini se va desfașura la o data separată de cea a participanților români. În urma selecţiei, va rămâne în concurs un număr de maxim 25 de concurenţi, stabiliţi de juriu. TAXA DE PARTICIPARE  se va achita la organizatori şi va fi în valoare de 100 lei.

Se pot înscrie, pentru a participa la concurs, tineri interpreţi având vârsta cuprinsă între 16 şi 36 de ani. (nu se acceptă sub sau peste limitele de vârstă stabilite).

Relatii se pot obtine la telefon:  0241/820800 sau aici pentru regulament si fisa de inscriere.

Concursul se va desfăşura pe parcursul a două zile: 30 septembrie şi 1 octombrie 2016, iar în ziua de 2 octombrie 2016 va avea loc “Gala Laureaţilor”. Concurenţii vor cânta live atât în concurs, cât şi la “Gala Laureaţilor”, acompaniaţi de orchestra Ionel Tudor.

Organizatorii festivalului: Consiliul Local Medgdia, Primaria municipiului Medgidia, Asociatia Nationala a Caselor de Cultura ale Sindicatelor, filiala   Casa de cultura a sindicatelor Lucian Grigorescu Medgidia, Societatea Romana de Radiodifuziune.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.