Carla’s Dreams câștigă premiul ARTISTUL ANULUI 2016. Premiile Muzicale Radio România. Vezi cine sunt câștigătorii!

Chiar acum, in transmisie directa, pe Radio Romania Actualitati, se transmite Premiile Muzicale Radio Romania.

Trofeele încrustate cu argint, semnate de artistul plastic Ioan Tămâian, devenite de câţiva ani emblema Premiilor Muzicale Radio România, vor fi acordate în această ediţie la 15 categorii, pentru care au fost nominalizaţi 35 de artişti şi 32 de piese şi albume.

Premiul special pentru întreaga carieră îi va fi acordat cunoscutului interpret de muzică uşoară, Alexandru Jula.


  1. CEL MAI BUN DEBUT: Irina Rimes

Irina a multumit colaboratorilor, lui Andrei Banica, cel care i-a scris prima piesa („Vise”), a multumit echipei Quantum cu care ea colaboreaza, dar si „iubirii mele care ma inspira zi de zi”. Artista a mai amintit pe scena faptul ca a scris atat pentru ea, cat si pentru alti artisti din muzica romaneasca. Irina Rimes este din Republica Moldova (nascuta la Soroca, la data de 16 octombrie 1991)


2. CEA MAI BUNA PIESĂ POP-DANCE: I loved you (Irina Rimes, Lu-K Beats / Cat Music, Quantum Music / DJ Sava feat. Irina Rimes)

Irina Rimes este din nou pe scena, de data aceasta impreuna cu Lu-K-Beats și DJ Sava. O piesa pe care am scris-o cu foarte mare drag. am scris-o pentru Sava, dar i-am zis ca o canti cu mine pentru ca imi place foarte mult piesa. Irina transmite ca mulțumește si Sava.

3. CEA MAI BUNĂ PIESĂ POP-ROCK(oferit de Lenti Chiriac si Mihai Pocorschi): Moment of silence (Ovidiu Anton / Ovidiu Anton)

Ovidiu a venit impreuna cu trupa sa Anton, noul proiect prezentat, nu demult, la selectia nationala Eurovision de anul acesta. Anunta si el proiectul si ii prezinta pe colegii sai. Multumeste Radio Romania pentru difuzarea piesei. Mai spune:  „Am o veste proasta: astazi nu o sa fac niciun discurs patriotic, cred ca ma maturizez. Stiti cum? De cand eram mic si pe parcursul carierei muzicale m-am izbit de o vorba. Toata lumea zicea: e greu cu rockul. Am facut o trupa si toata lumea spunea: e greu cu rockul. Am fost la Eurovision si toata lumea spunea: e greu cu rockul. Mi-am facut o trupa si toata lumea spunea: e greu cu rockul…. ne-am maturizat  si nu-i mai ascultam. Stim: e greu cu rockul, dar noi ne descurcam”, a spus Ovidiu pe scena.

4. CEA MAI BUNA PIESA POP: (oferit de Ovi Cernauteanu): Gura ta (George Călin, Doru Todoruţ / Cat Music & Universal Music România / Delia & Deepcentral)

Delia este pe scenă acum. Delia le spune baietilor de la Deepcentral sa multumeasca familiei, lui Dumnezeu.  Baietii multumesc.

5. OMUL CU CHITARA: (oferit de Ducu Bertzi si Mihai Cosmin Popescu): Adrian Sărmășan

Artistul isi primeste trofeul. „Mulțumesc foarte mult Radio Romania. Vreau să mărtusrisesc că am stat cu sufletul la gura pentru această decizie important pentru cariera mea, care mă obligă să muncesc și mai mult în continuare. Acest simbol care poartă numele unei emisiuni de traditie realizată de acești doi oameni minunați. Mulțumesc pentu această încredere, doresc să muncesc, să cânt, sa performez în continuare și doresc să nu vă dezamăagesc nici pe dvs, cei din Radio România”.

6.  CEL MAI BUN VIDEO: (oferit de Gabriela Scraba): Iubirea schimbă tot Andra (Andra Records / MediaPro Music, regia Alex Ceauşu – Ador Media)

Cand a fost anuntat castigatorul, sala a strigat de bucurie. S-au auzit cele mai puternice tipete. Andra este insotita de intreaga familie la eveniment.

„Este meritul lui (Alex Ceausu -n.n). Este un videoclip apreciat, eu doar am cantat si ma bucur ca a iesit asa….”.  Alex Ceausu i-a multumit Andrei ca l-a ales pentru realizarea videoclipului.

7. CEL MAI BUN COMPOZITOR: (oferit de George Natsis): Andrei  Tiberiu Maria (Smiley)&Serban Cazan

Smiley: „Va mulțumim frumos pentru premiu. Noi nu suntem doar noi doi, dar pentru ca ne-au vazut mai mari de inaltime, ne au pus in fata. Lucram impreuna mai bine de 10 ani, dar mai lucram impreuna cu o gramada de oameni talentati. Ne bucuram pentru acest premiu. ne bucuram ca artistii se lasa pe mainile noastre din cand in cand”.  A continuat mulțumind radiourile care le difuzează piesele și oamenilor care le ascultă muzica.

8. Premiul special pentru intreaga carieră: Alexandru Jula

„Este decanul de virsta al interpretilor din generatia de aur”, spune Eugen Rusu, prezentatorul evenimentului.

Urmarim materialul realizat de colegii din TVR.

Este invitata Stela Enache pe scena pentru a inmana inalta distinctie. „Sunt fericită că am revenit în Casa Radioului și că în seara aceasta pot înmâna un premiu oferit de Radio România… Alexandru Jula -deși  are peste 60 de ani de activitate, vă dați seama că este ceva nemaipomenit. Sunt foarte mulți artiști care nici nu încearcă să viseaze că vor avea o viață artistică atât de lungă. Am cântat alături de dânsul, este un coleg minunat și astăzi foarte activ. Imprima piese, organizează concerte. Și vă spun un secret: nu se va opri.  În aplauzele dvs îi înmânez premiul Radio Romania maestrului Alexandru Jula”, a spus Stela Enache. Și a continuat după ce prezentoarea spectacolului a spus ca înainte de a începe, Alexandru Jula a rugat-o să nu-i spună maestre. „Este prea modest pentru valoarea pe care o are„.

Alexandru Jula: „Dați-mi voie să mulțumesc Radiodifuziunii Române pentru acest premiu pentru că acest premiu îmi aduce două mari bucurii: prima este că nu au uitat cei 62 de ani de activitate pe scena și a doua mare bucurie este că nu m-au lăsat sa termin în genunchi… Mulțumesc tare mult! Dragii mei, vă mulțumesc foarte mult că m-ați primit cu aplauze”.

9. ALBUMUL ANULUI (oferit de Dan Popi): Deliria (Delia / Cat Music)

Delia are două trofee obținute la aceste premii până acum. Artista anunță ca va cânta piesa Gura ta, premiată de altfel la categoria Cea mai buna piesă pop.

10. CEL MAI BUN MESAJ (oferit de Bogdan Pavlică): Îndragostit deşi n-am vrut (Andrei Maria, Marius Pop, Alex Racoviţă, Vlad Popescu, Şerban Cazan, Dorian Micu, Vlad Munteanu / Smiley)

Al doilea trofeu și pentru Smiley la aceasta editie a Premiilor Muzicale Radio Romania.

„Va multumesc foarte tare pentru premiu. Ma straduiesc mereu  să am un mesaj cat mai concret în melodiile mele. Câteodată îmi și iese. Am stat în sala și am văzut nominalizații la fiecare categorie și am văzut că aplauzele difera și câteodată lipsesc cu desăvârșire ceea ce e trist. Să ne bucurăm pentru toți artiștii, suntem aici să celebrăm muzica românească și toți merită aplauzele noastre. Mesajul meu este de unitate și înțelegere. Mi-aș dori ca românii să susțină și mai tare muzica românească și radiourile la fel. Să apaludăm toți artiștii români să se autodepășească. Radio România rullz”, a spus Smiley uimind publicul prezent.

11. CEA MAI BUNĂ VOCE MASCULINĂ (oferit de Cătălin Muraru): Florin Ristei

Florin mulțumește tuturor celor care l-au susținut și care nu, colegilor de trupă. Florin anunță piesa pe care o va cânta.

12. CEL MAI BUN DUO/GRUP (Alexandra Ungureanu era propusa sa inmaneze premiu, insa Alexandra nu s-a mai prezentat): Delia&DeepCentral

Este al treilea trofeu obtinut de Delia la aceste premii. Vorbesc baietii de la DeepCentral.

13. BIG LIKE: „Sub pielea mea” – Carla’s Dreams

14. CEA MAI BUNĂ VOCE FEMININĂ: Andra

Andra este la al doilea premiu în aceasta seară. Urcă pe scenă alături de fiul ei, David.

„Nu există premiul care să mă bucure care să mă onoreze mai mult decât acesta: pentru cea mai bună voce feminină, mulțumesc vouă că mă susțineți”. A continuat cu mulțumirile pentru echipa ei, Andra Records.

15. PIESA ANULUI: Iubirea schimbă tot (Constantin Bodea, Elena Morosanu, Diana Moraru, Şerban Cazan, Dorian Micu / Andra Records / MediaPro Music / Andra)

Andra este la al treilea trofeu la Premiile Muzicale Radio Romania.  Andra spune ca este cântecul sufletului ei.

16. ARTISTUL ANULUI 2016: (oferit de Ovidiu Miculescu): Carla’s Dreams

„Este un contrapunct foarte placut la multe seri din 2016. Va mulțumim ca ne-ați facut parcursul mai ușor”.

 


 

 

 
––

Suntem cu urechea pe undele radio asa ca revenim cu castigatorii. Pana atunci iata, nominalizarile de anul acesta:

Iată lista acestora, în ordine alfabetică:

1. Cel mai bun debut:

Andi; Irina Rimes; Jean Gavril; Russo; The Motans.

2. Cea mai bună piesă pop-dance:

Butterfly (Marcel Treanta, Anastasia Sandu, Felix Dragoş Popescu, Tudor Ionescu, Daniel Deneş / Roton Music, MediaPro Music / Fly Project feat. Andra);

Heaven (Andreas Schuller, Leroy Clampitt, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Laila Samuelsen, Theea Miculescu / Roton Music & Global Records / Inna);

I loved you (Irina Rimes, Lu-K Beats / Cat Music, Quantum Music / DJ Sava feat. Irina Rimes);

Mhm, Mhm (George Călin, Ileana Maria Popescu / Roton Music / Manuel Riva & Eneli);

The violin song (Cristian Tarcea, Nikolay Kaufman, Bianca Niţă, Biliac Victor, Iuga Diana / Cat Music & Thrace Music / Monoir & Osaka feat. Brianna).

3. Cea mai bună piesă pop:

Acele (Carla’s Dreams, Alex Cotoi / Global Records / Carla’s Dreams);

Ce are ea ? (Sandor Biro / Cat Music / Delia);

Gura ta (George Călin, Doru Todoruţ / Cat Music & Universal Music România / Delia & Deepcentral);

Iubirea schimbă tot (Constantin Bodea, Elena Moroşanu, Diana Moraru, Şerban Cazan, Dorian Micu / Andra Records / MediaPro Music / Andra);

Mi-e bine (Adrian Sînă / Cat Music & MediaPro Music / Lidia Buble feat. Matteo);

Visele (Irina Rimes / Quantum Music & Seek Music / Irina Rimes).

4. Cea mai bună piesă pop-rock:

A mea şi a ta (Emanuel Petruţ, Dragoş Dincă, Robert Anghelescu / Bogdan Marin / MediaPro Music / Proconsul);

Cerul e limita (Andi Grasu, Adrian Klein, Alex Parker / Cat Music / Stela Boţan);

Deschide-mi inima (Holograf / MediaPro Music);

Iubeşte-mă de tot (Cornel Ilie, Gabriel Maga / MediaPro Music / Vunk);

Kori Gent (Voltaj / VOLTZ Media & Cat Music / Voltaj);

Moment of silence (Ovidiu Anton / Ovidiu Anton).

5. Cel mai bun mesaj:

Cine m-a făcut om mare (Delia Matache / Delia);

Fluturi (Andi / Andi);

Imperfect (Carla’s Dreams, Alex Cotoi / Carla’s Dreams);

Îndragostit deşi n-am vrut (Andrei Maria, Marius Pop, Alex Racoviţă, Vlad Popescu, Şerban Cazan, Dorian Micu, Vlad Munteanu / Smiley);

Ochi de copil (George Călin, Doru Todoruţ / Deepcentral);

O fată cu un pian (Paula Seling).

6. Cel mai bun duo / grup:

Andra feat. David Bisbal (Without you);

Delia feat. Deepcentral (Gura ta);

Direcţia 5 & Nicoleta Nucă (Salut, ce faci?);

Lidia Buble feat. Matteo (Mi-e bine);

Ştefan Bănică feat. Cabron (Cine stă la masa mea);

Vescan feat. Florin Ristei (Las-o…).

7. Cel mai bun compozitor / producător:

Adrian Sînă; Andrei Tiberiu Maria & Şerban Cazan; Carla’s Dreams; Deepcentral (George Călin, Doru Todoruţ); Irina Rimes.

8. Omul cu chitara:

Adrian Sărmăşan; Cătălin Condurache; Dinu Olăraşu.

9. Cea mai bună voce feminină:

Andra; Delia; Feli; Nicoleta Nucă; Stela Boţan.

10. Cea mai bună voce masculină:

Florin Ristei; Mihail; Ovidiu Anton; Smiley; Ştefan Bănică.

11. Piesa anului:

Iubirea schimbă tot (Constantin Bodea, Elena Morosanu, Diana Moraru, Şerban Cazan, Dorian Micu / Andra Records / MediaPro Music / Andra);

Heaven (Andreas Schuller, Leroy Clampitt, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Laila Samuelsen, Theea Miculescu / Roton Music, Global Records / Inna);

Gura ta (George Călin, Doru Todoruţ / Cat Music & Universal Music România / Delia & Deepcentral);

Moment of silence (Ovidiu Anton / Ovidiu Anton);

Sub pielea mea (Carla’s Dreams, Alex Cotoi / Global Records / Carla’s Dreams);

12. Albumul anului:

Deliria (Delia / Cat Music);

Love, peace & harmony (Direcţia 5 / Cat Music);

NGOC (Carla’s Dreams / Global Records);

Tonomatul de vise (Bere Gratis / Cat Music);

X (Voltaj / Cat Music).

13. Artistul anului:

Andra; Carla’s Dreams; Delia; Feli; Smiley.

14. Cel mai bun video:

Iubirea schimbă tot – Andra (Andra Records / MediaPro Music, regia Alex Ceauşu – Ador Media);

Imperfect – Carla’s Dreams (Global Records & BR Films, regia Roman Bulaca);

Ce are ea ? (live)- Delia (live, Cat Music / Famous Production);

Timpul – Feli (HaHaHa Production, regia Ionuţ Trandafir);

Kori Gent – Voltaj (VOLTZ Media / Cat Music, regia Spike).

15. Big like:

Heaven (Andreas Schuller, Leroy Clampitt, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Laila Samuelsen, Theea Miculescu / Roton Music, Global Records / Inna);

Mi-e bine (Adrian Sînă / Cat Music & Media / Pro Music, Lidia Buble feat. Matteo);

Sub pielea mea (Carla’s Dreams, Alex Cotoi / Global Records / Carla’s Dreams);

The violin song (Cristian Tarcea, Nikolay Kaufman, Bianca Niţă, Biliac Victor, Iuga Diana / Cat Music & Thrace Music / Monoir & Osaka feat Briana);

Without you (Alex Cotoi, Mohombi, Ninos Hanna, David Bisbal, Mika Moupondo, Andra / Andra Records / MediaPro Music / Andra feat. David Bisbal).

– See more at: http://www.romania-actualitati.ro/radio_romania_premiaza_cele_mai_bune_creatii_muzicale_romanesti-101932#sthash.KTY43DAI.dpuf

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!