Adrian Enache debutează ca actor. Premiera filmului are loc în seara aceasta, la Cinema Patria!

AFIS VIATA DE FAMAdrian Enache debutează, marți, în calitate de actor de film. Premiera primului film în care joacă  meagastarul, așa cum mai este numit artistul, va avea loc, marți, 12 mai, începând cu ora 19.00, la Cinema Patria.

Filmul “Kandy-Ciocolată de lux cu gust de femeie” este inclus într-un eveniment mai amplu intitulat “Viața de familie” în cadrul căruia artistul va avea și un micro-recital. Alături de Adrian Enache va susține un moment și actrița româno-canadiană, Claudia Motea.

Filmul KANDY al cărui scenariu este scris de Claudia Motea și Mariana Pachis este o poveste impresionantă despre relația de familie, și mai ales, despre stările unei femei cu tot ce este al ei: copii, profesie, trăiri sociale și emoționale.

Din distribuție, alături de protagoniștii Claudia Motea și Adrian Enache și apariția inedită a actriței Raluca Guslicov, fac parte și talentații copii Irina Rusu și Alexandru Marcarov. Componența echipei filmului este următoarea: scenografia: Diana Mețiu, concepția regizorală aparținându-i Marianei Pachis, director de imagine-Florin Toader, sunetul-Ciprian Asante, montaj-Eugen Boteanu, manager locații-Alexandra Drăguț, asistent producție-Alexandra M. Păun.

KANDY este o producție ROAM Music & Film Productions, Paul Ticu-Easy Film Production și PaKiss Brand, un film românesc cu armonie americană.

Compozitorul american Dennis Dreith, a cărui creație muzicală se poate auzi în filmele Jurassic Park, Columbo, Breaveheart, Aliens, Scooby Doo a preluat teme din melodiile lui Adrian Enache, care printr-o prelucrare specială au devenit muzica filmului.

 

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.