Adrian Enache se reinventează alături de tineri muzicieni

Adrian Enache este de departe omul surprizelor şi asta nu mai miră pe nimeni. Apariţia lui într-o emisiune tv sau pe scena unui spectacol e copleşitoare. Publicul vrea să afle despre el şi să-l asculte. Este unul din exponenţii generaţiei sale care a rămas pe val chiar dacă în multe perioade, ajutat de apariţiile nemuzicale mai puţin dorite de artist. Uneori au şi astea părţile lor bune! Solistul îşi încarcă bateriile pe scenă. Devine un adevărat toreador şi reuşeşte preţ de o oră, chiar mai bine să stăpânească şi să slujească deopotrivă publicul. Alături de instrumentişti profesionişti, Adrian Enache e precum marii artişti de dincolo de graniţe. Nu sunt diferenţe aşa cum nu sunt nici pentru mulţi dintre colegii săi de generaţie! Adrian Enache e artistul care are nevoie de o pauză muzicală pentru a-şi reconstrui drumul. Reinventat sau oricum cu permanenta dorinţă de schimbare, solistul trăieşte din nou. Se simte vitalitatea, entuziasmul, energia, acel “joie de vivre” pe care el o are în cantităţi industriale, când pune în practică noi idei pe care publicul le savurează. E artistul care are nevoie de schimbare permanentă, de noutate pentru că îi place să fie în trend. Uneori o face cu succes. Alteori îşi neglijează cel mai de preţ dar al său: vocea, mizând pe produse de sezon care nu au longevitate. La emisiunea “Happy Hour” de luni, artistul a reaparut într-o nouă formă: un nou look (mult mai tânăr şi mai arătos decât precedentul…), cu o trupă de tineri muzicieni în spate (the SixTeens) cu care a început un proiect nou şi o inedită colaborare cu naistul Nicolae Voiculeţ. Au cântat împreună şi o primă piesă (m: Nicolae Voiculeţ/t: Andreea Andrei) dintr-un proiect la care cei doi lucrează. O piesă de iarnă pe care au dedicat-o numeroşilor români plecaţi la muncă în străinătate, un fel de alinare a sufletelor lor în perioada sărbătorilor când sunt departe de cei dragi. Trupa cu care Adrian Enache promite să-şi dezvolte apariţiile pe scenă este formată din tineri muzicieni pe care artistul i-a cunoscut la Câmpina, datorită celor doi membrii din trupa Alesis şi îi are în componenţă pe Iuliana, Iulia (voce), Geo, Claudiu, Alin şi Filip. Tineri în care crede şi pe care mizează, după cum el însuşi a declarat în emisiune. E o nouă abordare, o nouă idee pe care important e s-o finalizeze cu succes!

Autor Ioana Matfeev, 14 decembrie 2010

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

3 comentarii la „Adrian Enache se reinventează alături de tineri muzicieni

 • 15 decembrie 2010 la 21:08
  Permalink

  Parca ne aflam intr-o lume a surzilor. Am intrebat de atatea ori unde gasesc pe acest site propunerile pentru clasamentul lunii noiembrie 2010 si nimeni nu a fost binevoitor sa ma ajute cu un raspuns. Desi mi-am pierdut increderea, totusi mai lansez inca o data rugamintea de a mi se raspunde la aceasta intrebare.

  Răspunde
  • 16 decembrie 2010 la 7:00
   Permalink

   Am mai raspuns o data. Ne gandim la o varianta ca propunerile lunii in curs sa ramana pe site chiar daca se incheie posibilitatea de a vota online. Multumim inca o data pt sugestie. Dar tre sa gasim o varianta care sa se incadreze siteului.

   Răspunde
  • 16 decembrie 2010 la 9:26
   Permalink

   nu ne afla intr-o lume a surzilor. vom incepe de luna viitoare sa afisam propunerile odata ce votul online va fi incheiat. Multumim pt sugestie.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.