Adrian Sărmașan și-a lansat un nou album

Cantautorul Adrian Sărmășan și-a lansat recent albumul cu numărul 7 al vieții sale artistice. Prima piesa care promovează noul disc se numește ” Nu te mai las să pleci fără mine”.

Artistul a debutat în Cenaclul Flacăra în anul 1979, la vârsta de 16 ani cu piesa ”Ploaia” , tot pe versuri proprii , devenind membru sporadic al Cenaclului deoarece regimul strict impus de Liceul Militar și apoi de Institutului de Aviație ” Aurel Vlaicu”, ale căror cursuri le-a urmat în acea perioadă, nu ii permiteau prezenta ca și membru permanent.
Are șapte albume de autor editate, cu piese în limba română cât și în engleză (cu influențe preponderent din zona pop, country, rock, folk). Piesele lui sunt difuzate pe posturile radio.
Aproape toate albumele au fost nominalizate la premii și au ocupat locuri fruntașe în topurile românești.
Câțiva dintre artiștii cu care a colaborat la producțiile muzicale sunt: Alexandru Malschi, Florin Puică Dat, Jimi Laco, Nicu Patoi, Marcian Petrescu, Laszlo Kovacs,
Zoia Alecu, Narcisa Suciu, Elena Mîndru, Lucian Darie,Vlad Spătar, Sami Lupean, Sorinel Câmpeanu…
Anul 2017 îi aduce Premiul ”Cel mai bun artist folk ”Omul cu chitara”  decernat în cadrul Galei Premiilor Radio România 2017
și Discul de aur pentru cel mai bun album ” Fata din povești”.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.