Adrian Sînă deschide luna iubirii cu „Orice fac e bun cu tine”

Adrian Sînă continuă seria pieselor sincere, emoţionante ce ajung mereu în sufletul publicului şi strâng zeci de milioane de vizualizări pe YouTube şi mii de difuzări la radio!

Liderul Akcent Music lansează videoclipul „Orice fac e bun cu tine” filmat în mijlocul nămeţilor, la temperaturi de minus 25 de grade. Regia şi ideile îi aparţin lui Anthony Icuagu şi mizează pe trendul minimalist şi pe simplitate care va domina muzica în 2016.

„Mi-aş dori ca fiecare persoană care ascultă noul single să fie atât de norocos încât să găsească sau să aibă deja pe cineva căruia să îi dedice aceste versuri. Dragostea e un sentiment care mă inspiră la nesfârşit, e motorul care ne porneşte pe toţi în fiecare zi. Şi da, bineînţeles că inspiraţia a fost Anca, soţia mea.”

După zeci de hituri marcate atât sub numele Akcent cât şi sub titulatura proprie sau prin alţi artişti, Adrian Sînă pregăteşte o mulţime de schimbări pentru 2016. Cei 4 milioane de fani de pe Facebook vor auzi un nou sound şi se vor bucura de multe show-uri live inedite.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.