Adrian Sina si Aza lansează “Noapte magica”

Adrian Sina si Aza creeaza impreuna un moment magic de sarbatori. Dupa ce au colaborat cu succes pe cel mai recent single – Piatra de pe inima, Adrian Sina si Aza lanseaza “Noapte magica”.

“Noapte magica” este cea mai noua colaborare dintre celebrul artist si producator si una dintre cele mai promitatoare artiste din noua generatie, o piesa cu un mesaj special de sarbatori, ce continua povestea din “Piatra de pe inima”, single lansat cu doar o luna in urma.

“Mi-am dorit mereu să lansez o piesa special pentru sărbători, si vreau ca prin acest cântec să transmit tuturor gânduri bune si dragoste multa acum, de Crăciun. Urmează ca anul următor să pregătesc un album întreg de Crăciun și un concert special.” – Adrian Sina

Dupa un inceput de an incarcat, cu concerte in tari precum  Bulgaria, Turcia, Azerbaijian, Tajikistan, Pakistan, Dubai si colaborari internationale sub egida Akcent, ce au strans zeci de milioane de vizualizari, sfarsitul lui 2017 aduce deja a doua lansare a lui Adrian Sina ca parte a proiectului sau solo.

Compus in studiourile Akcent Music, piesa este insotita de un clip de poveste filmat in Brasov.  Aza este una dintre cele mai recente descoperiri ale lui Adrian si una dintre cele mai promitatoare voci din noua generatie. Talentata, carismatica si plina de sex appeal, artista se poate mandri deja cu feat-uri impresionante alaturi de cei de la Directia 5 si Akcent, dar si cu doua single-uri: “Rimel” si “Usor, usor”.

Compozitori: Adrian Sina, Gabriela Amzaru

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.