Alexandra Craescu lanseaza single-ul “Tu si eu”, feat Cristyz

Alexandra-Craescu-officialcover-3000-295x300Dupa participari la numeroase concursuri muzicale, Alexandra Craescu lanseaza single-ul “Tu si eu”, un featuring cu Cristyz.

Versurile sunt compuse de catre mine, iar muzica de catre Cristian Gheorghe, in colaborare cu Cristyz. Multumesc celor care au crezut si cred in mine! Cu Dumnezeu inainte!, declara Alexandra.

O coproductie Cat Music si Voices Media, single-ul “Tu si eu” este compus de catre Alexandra Craescu, o artista cu un background muzical impresionant.

Pe langa studiile muzicale, Liceul de Arta “George Apostu din Bacau” si Facultatea de Muzica “Spiru Haret” din Bucuresti, artista a ajuns in etape finale, la Megastar si Vocea Romaniei. In plus, tanara artista a jucat in musicalul “Rebecca” de Sylvester Levay, la Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”, dar si rolul Julietei in musicalul “Romeo si Julieta”, de Gerard Presgurvic.

Alexandra a colaborat, de-a lungul timpului, cu Stefan Banica, directia 5, Vama, Mihai Margineanu, Marius Nedelcu, atat pe partea de compozitie, cat si in calitate de interpreta. Alaturi de Stefan Banica a sustinut numeroase concerte in toata tara, ca membra a grupului “The 50′s”.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.