Anda Adam lansează piesa “Străina”

Anda Adam lansează prima piesă a anului 2017. 

“Străina” este piesa prin care Anda scoate la vedere latura sa sensibilă, unde face apel la rațiunea bărbaților de a nu răni sentimentele jumătății lor, se arată într-un comunicat de presă trimis redacției.

Deși declară că nu se regăsește în mesajul acestei piese, povestea dar și interpretarea artistei sunt ambele emoționante. 

“Străina” descrie stările prin care trec femeile când sunt înșelate, atunci când partenerii lor aduc o străină și spulberă iubirea și încrederea din cuplu.

Mesajul piesei nu este unul în care mă regăsesc eu, dar din păcate nu sunt puține situațiile când cuplurile se confruntă cu experiențe de acest gen, și sunt sigură că pentru foarte multe femei situația este cunoscută. Prin această piesă doresc să le inspir încredere și putere pentru a pune capăt acestor situații.” declară Anda.

Artista povestește că nu cântă mereu despre experiențe prin care trece ea: “Nu poți să cânți în fiecare piesă despre tine, sau să expui mereu experiențele tale, trebuie să cânți despre alții, despre sentimentele și problemele altora, important este să rezoneze publicul cu ele.”

Sperăm ca Anda să vă inspire să găsiți puterea de a alunga persoanele străine și de a purta un dialog sincer cu jumătatea voastră.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.