Andra nu va participa la Eurovision 2017

Deși ideea de a cânta pe scena Eurovision  și a participa la un astfel de concurs internațional îi surâde, Andra a declarat azi pentru Radio România Actualități că participarea la Eurovision 2017 nu se numără printre obiectivele ei.

Cântăreața a participat la preselecția pentru Eurovision în trecut și nu exclude posibilitatea să revină, însă momentan mărturisește cu sinceritate că a rămas cu un gust amar după ce în 2007 piesa “Dracula my love”, interpretată de ea și de trupa Simplu a fost descalificată, deși lumea și-a dorit ca ea să reprezinte România la Eurovision.  Artista și-a pierdut interesul pentru această competiție și nu simte nevoia să mai participe.

În 2007, Marius Moga, compozitorul piesei “Dracula my love” a fost acuzat de plagiat după „When Religion Comes to Town”, a celor de la E-Type. Deși a dovedit faptul că melodia sa nu era copiată, în cele din urmă  “Dracula my love” a fost descalificată pentru că un refren din ea a fost cântat într-un spectacol înainte de data precizată în regulament.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.