ANTONIA cântă în deschiderea concertului Maroon 5 de la Bucureşti, astăzi 5 iunie

Aflată pentru prima dată în România, trupa Maroon 5 promite un concert pe măsura aşteptărilor fanilor, duminică, 5 iunie, în Piaţa Constituţiei.

În deschiderea celor de la Maroon 5, ANTONIA va urca pe scenă şi va interpreta hiturile care au făcut-o cunoscută, alături de band-ul ei.

Cu o carieră în ascensiune, de peste 7 ani pe piaţa muzicală din România, ANTONIA s-a impus ca un artist tânăr, fresh, cu o voce notabilă şi o imagine diferită şi datorită background-ului american.

ANTONIA este cunoscută publicului din România datorită unor piesei precum “Marabou”, “Jameia”, “Hurricane”, “Wild Horses”, “Morena”, “I Got You”, “Marionette”, piese difuzate intens pe radiouri şi clasate în topuri pe primele poziţii, dar şi celor mai recent lansate single-uri “Greşesc”, “Vorbeşte lumea” şi “Sună-mă” împreună cu Carla’s Dreams. De asemenea, lansează alături de GGirls (INNA, Alexandra Stan şi Lori) piesa “Call the Police”.

De asemenea, a avut colaborări cu artişti precum Holograf, Vunk, Puya, Tom Boxer, INNA, dar şi celebrul artist internaţional Jay Sean.
ANTONIA a susţinut în cei peste 7 ani de carieră un număr de peste 300 de concerte în toate colţurile României, dar şi în Dubai, Monaco, Serbia, Bulgaria, Grecia.

ANTONIA este artist Global Records, casa de discuri care are în portfolio artişti precum INNA, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă, Lariss.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.