Baietii de la MAXIM lanseaza “Te trag”

Dupa ce au daruit doar “Sarutari Criminale” si au infruntat “Noapte Fara Tine”, baietii de la Maxim revin intr-o noua componenta cu o piesa ce (a)trage titlul de HIT!

Bogdan Medvedi si Alexander Laiu au doi noi colegi Iulian Selea si Adi Istrate pe care ii prezinta in noul videoclip.

Produsa in studiourile Akcent Music, sub ghidarea atenta a lui Adrian Sina, “Te trag” este cronica suferintei ce urmeaza unei mari povesti de dragoste, acea poveste de dragoste care te marcheaza definitiv, momentele careia le retraiesti de fiecare data cu aceasi intensitate.

Versurile din “Te Trag” sunt strigatele unui suflet abandonat care doreste cu ardoare sa mai simta o data acel fior sincer de pasiune. Regretul si singuratatea si-au gasit adapost intr-o inima care era plina de dragoste candva.

Sinceritatea si emotia transmisa de baieti sunt la cote MAXIMe!

Aceleasi secvente de introspectie sunt prezente si in videoclipul piesei care surprinde cadre din cele mai recente spectacole ale trupei, si sunt un bilet in backstage-ul celei mai tari trupe de baieti din Romania!

“Vrem sa atragem cat mai multa lume care stie sa iubeasca, caci mesajul este foarte puternic si oricine se poate regasi in versurile piesei.” declara Alexander Laiu si Iulian Selea.  “Am scris in mare parte din experienta personala. Fanilor vreau sa le transmit sa-si transforme viata intr-o aventura speciala, si sa o iubeasca in fiecare zi!” continua Alexander.

“In dragoste, ca si in arta trebuie sa privești totul în ansamblu.” spune Adi Istrate despre inspiratia ce a stat la baza acestei piese, transmitand fanilor: “Va multumim enorm ca sunteti alaturi de noi, ca ne sustineti si va iubim enorm!”

Iar Bogdan Medvedi este direct si sincer in declaratia sa:

“Vrem sa atragem inimile a cat mai multi fani! Si sa ii tragem, tragem spre noi! Sa nu renuntati niciodata la Dragoste si la Maxim!”

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.