Baietii din Major Office ne colinda: „O ce veste minunata”

Ultimele saptamani din 2016 aduc promisiunea unor surprize de proportii in 2017. Sfarsitul de an ne-a facut cunostinta cu o trupa formata din trei baieti indragostiti de muzica, Major Office, care au atras atentia prin talentul muzical si stilul abordat. 

Proiectul Major Office a luat fiinta in 2013 din visurile a trei prieteni: John, Matei si David s-au cunoscut datorita pasiunii comune pentru muzica.

Originari din Craiova, baietii din major Office sustin ca muzica este destinul lor, iar alaturi de Roton simt ca isi vor vedea visele transformate in realitate. 

La inceput de drum, Major Office a reusit sa capteze atentia industriei printr-un cover original al piesei „Acele” de la Carla’s Dreams, iar in preajma sarbatorilor de iarna ofera in dar alte cover-uri personalizate ale unor piese cunoscute precum „Hallelujah” si „O, ce veste minunata”.

Craciunul este una dintre sarbatorile lor favorite, in fiecare an incercand sa-si surprinda prietenii si oamenii dragi cu un cadou muzical. Ei cred ca aceasta perioada a anului face oamenii sa fie mai veseli, mai pozitivi si mai deschisi unii cu ceilalti.

Despre piesa „O, ce veste minunata” dar si planurile de sarbatori, Major Office declara: „Credem ca este cel mai reprezentativ colind romanesc pentru aceasta perioada. Piesa a rezonat in sufletele noastre si ne dorim sa transmitem acelasi sentiment mai departe. 

Pastram traditia si mergem si anul asta la colindat! Avem o gasca formata din liceu, toti muzicieni, ne-am impartit colindele pe voci si mergem sa bucuram oamenii. Planuri de revelion nu avem! O sa vedem ce surprize ne rezerva anul nou. Ne place sa fim spontani.” 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.