Blazzaj lansează un album pe dublu vinil

Sfârșitul de săptămână va fi marcat de lansarea de vinil și album a trupei Blazzaj. Membrii trupei vor concerta timp de două zile în două localuri din București.

 

Blazzaj va concerta, pe data de 14 septembrie, în localul „Trei Bețivi” (strada Vasile Lascăr 66). Așa cum au spus și organizatorii, trupa Blazzaj și localul din București amintit mai devreme lansează, printr-un concert eveniment, albumul pe dublu vinil: Întoarcerea Omului Furnicar, cu 14 povești noi pline de funk.

Lansarea albumului din seara de 15 septembrie va avea loc și în Club Control. În deschiderea evenimentului vor cânta cei de la Funky Mistfits. Seara din Club Control începe la ora 18:00. Membrii trupei Funky Misfits vor cânta la 18:30, iar cei din Blazzaj vor concerta la ora 20:00.

Prețul biletelor în presale este de 80 lei și pot fi achiziționate online pe iabilet.ro. Prețul vinilului va fi de 160 lei și va fi disponibil în ziua concertului (în pub), online pe site-ul localului „Trei Bețivi” și în Librăriile Cărturești.

Trupa Blazzaj a fost înființată în anul 1998 în Timișoara. Fondatorii grupului sunt Florin Barbu și Eddie Neumann. Cei doi s-au cunoscut într-o sală de repetiții, în perioada în care Florin Barbu era membru în trupa Arca (între anii 1994 și 1998). Încă din momentul înființării trupei, membrii acesteia și-au propus să cânte jazz, fusion și rock.

Numele trupei este reprezentat de combinația cuvintelor „blazare” și „jazz”. În prezent, trupa este formată din: Eddie Neuman (voce și saxofon), Tavi Horvath (voce), Mara (voce), Petrică Ionuțescu (trompetă), Horea Crisovan (chitară), Florin Barbu (bass), Utu Pascu (bass), Vali Potra (tobe). Mai jos, un portret muzical al trupei Blazzaj realizat de jurnalistul TVR Doru Ionescu, difuzat în cadrul emisiunii „Remix” (2010, TVR Cultural).

 

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!