“Castele de Nisip”, noul single lansat de Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă revine cu un nou single, o piesă cu sound diferit faţă de cele cu care artista şi-a obişnuit fanii.

“Castele de Nisip” este compusă de GEØRGE (studioul Panda Music), Marius Dia, Mădălin Roşioru, Theea Miculescu şi produsă de Mădălin Roşioru (DeMoga Music), Marius Dia, Andrei Idu, Ilie Mihai Adrian, chitară Vlad Vedeş.

“Mi-a plăcut “Castele de Nisip” de la început, tocmai pentru că sună diferit faţăde piesele pe care le-am lansat până acum şi mi se potriveşte ca stil. Mă bucur să prezint această piesă fanilor mei şi sper să le placă. Şi împreuna să o facem hit”, a declarat Nicoleta Nucă.

Videoclipul piesei a fost filmat la mare la Costineşti, în regia lui Khaled Mokhtar, (regizor şi DoP), tot el a filmat şi “Nu sunt”. Nicoleta Nucă este surprinsă în ipostaze sexy, o imagine diferită faţă de celelalte videoclipuri ale artistei.

“Filmările pentru “Castele de Nisip” au avut loc la mare, însă, în loc să mă bucur de soare şi de căldură, au fost 5 grade. În afară de acest aspect, am lucrat cu o echipă profesionistă Edith Mihaiciuc, Adonis Enache şi Ana Toma, cu Khaled Mokhtar ca regizor şi DoP si bineînţeles, Global Records, casa mea de discuri”, a spus Nicoleta.

În ceea ce priveşte imaginea Nicoletei Nucă, de make-up s-a ocupat Edith Mihaiciuc, păr Adonis Enache, styling Ana Toma/ RDStyling.

“Castele de Nisip” este o piesă potrivită verii care duce cu gândul la pasiune, iubire, iar videoclipul introduce în atmosfera estivală.

“Castele de Nisip” a fost cântată în premieră de Nicoleta Nuca pe 7 mai la Arenele Romane, în deschiderea concertului Carla’s Dreams.

În următoarea perioadă, Nicoleta Nucă susţine concerte în toată ţara şi lucrează în studio pentru piese noi.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.