Comentează cu noi Eurovisionul și câștigi un CD de muzică românească!

selectia-nationala-eurovision-2013TopRomanesc.ro lansează tuturor prietenilor emisiunii și ai siteului o provocare la dialog. Și nu orice fel de dialog ci pe teme muzicale, respectiv Eurovision 2013. Vă invitam atât la semifinale -23, 24 februarie, cât și la finală – 9 martie, să fiți alături de noi, cu ochii și urechile la televizor pe TVR1 și mâna pe tastele computerului pentru a comenta împreună ce se întâmplă la selecția națională a concursului Eurovision.

Echipa online a emisiunii, Ioana Matfeev, Mircea Nicolau, Liana Dumitrean, Daria Ichim și Maria Crăciun vor fi în direct pe site și pe Facebook în timp ce se vor difuza cele două semifinale și finala, comentând prestațiile concurenților, melodiile intrate în concurs, de aceea vă așteptăm și pe voi alături de noi în comunitatea iubitorilor de muzică românească.

Iar surprizele pentru cei mai activi și mai cu fler nu se vor opri aici, pentru că avem de gând să oferim un CD cu muzică românească celui care va nimeri piesa care ne va reprezenta la concursul Eurovision din acest an sau care va avea cele mai multe preferințe muzicale din cele prezente în finala națională în primele 3 poziții ale clasamentului final.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.