Concert Alina Manole – Dragoste in 3 22 martie, Bucuresti, Teatrelli, ora 20:00

alina-manole-22-martieAlina Manole e muzica si stare. O stare pe care o stiu cei care simt pasiune, iubire, indragostire, pentru cei suficient de sinceri cu ei insisi incat sa aiba cel putin un adevar de ascuns. Cei care vin la spectacolele “fetei cu Luna Patrata” stiu deja ca nicio aparitie scenica nu este la fel, ca nimic nu te pregateste pentru ceea ce vei simti, ca ascultator, pentru terapia muzicala.

Concertul de sambata, 22 martie, o aduce pe scena alaturi de muzicienii cu care imparte “pacatele muzicale”: Raul Kusak – pianist stralucitor al jazz-ului romanesc, Dan Nicolau – trompetist de exceptie, Claudiu Purcarin – tobosar cu precizie si balans.

Alina va ramane in ipostaza de chitarist si mesager al iubirilor reale, al amantilor, al povestilor interzise, cu umorul sau accentele grave ale textelor pe care le scrie, cu incapatanare, in limba romana.

In limba romana va fi si cel de-al 4-lea material discografic pe care il are in pregatire in aceasta perioada (dupa “Luna Patrata” – 2009, “Cu drag” – 2009 si “Dragoste in 3” – 2011), iar in concertul de pe 22 martie se vor gasi cu siguranta in playlist si cateva dintre piesele de pe albumul anului 2014.

Locul ales pentru concertul lunii martie este special. Pentru a doua oara in acest an, Alina Manole va  canta pe scena Teatrelli, aflata in inima Bucurestiului, la cativa pasi de Piata Romana –  un spatiu aflat intr-o cladire cu istorie, un loc rafinat, primitor, cu fotolii confortabile si o senzatie de intimitate culturala deosebita.

Va asteptam asadar sambata, 22 martie, la Teatrelli (Piata Alexandru Lahovari nr.7), la un concert de inalta tinuta muzicala!

Accesul se face pe baza biletului de intrare care poate fi achizitionat din reteaua Eventim sau direct la sediul Teatrelli.
Pretul biletului: 41.58 lei
Concertul va incepe la ora 20:00

 

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.