Concert Voltaj – Din toată inima pentru Alba Iulia

Trupa Voltaj a susținut marți seara, un show de excepție cu prilejul Zilei Naționale a României de la Alba Iulia. Intitulat „Din toată inima pentru România”, concertul a adunat mii de oameni care au fluturat steaguri tricolore.

Timp de o oră, solistul Călin Goia, Gabi Constantin (chitară), Adrian M. Cristescu (clape), Valeriu Ionescu (bas) și Oliver Sterian (tobe) au trecut prin discografia trupei Voltaj și-au creat o atmosferă plină de energie pe ritmurile celor mai îndrăgite hituri ale lor: De mâine”, „Povestea oricui”, „Pata pe tine”, „Și ce”, „Lumea e a mea”, „Hai sus”, „Pic, pic”, „De la capăt”, „Dă vina pe Voltaj” sau „Din toată inima”.

Deși vremea a fost capricioasă, publicul a cântat și a dansat până la ultima piesă bucurându-se de showul, energia și pasiunea pe care trupa Voltaj o depune la fiecare concert.

Calin Goia - Alba IuliaSolistul trupei le-au reamintit celor prezenți că imagini din ”Cealaltă Capitală”, apar în videoclipul celei mai noi piese a trupei Voltaj, „Din toată inima”. În urmă cu un an în la Alba Iulia au fost surprinse imagini cu parada militară de la manifestările desfășurate de 1 Decembrie, precum și focul de artificii deasupra Catedralei Reîntregirii. În același clip apare și Flaviu Cernescu, omul-păianjen, care a reușit să uimească o țară întreagă cu demonstrațiile de slackline. El a fost filmat chiar în fața Șantului de Vest, din fața Catedralei Reîntregirii, unul dintre cele mai încărcate locuri cu istorie din România, unde trupa Voltaj a concertat aseară.

Seara s-a încheiat cu tradiționalul 20și cu secvențe din piesa “Crede”.

În acest an din solidaritate cu victimele tragediei din club Colectiv, Ziua Națională a României nu s-a mai încheiat cu un foc de artificii, ci cu un spectacol de lumini si lasere ce s-a îmbinat armonios cu ritmurile muzicii, creând o atmosfera de poveste.


Vă reamintim că mâine, 3 decembrie, trupa Voltaj va susține la Cluj Napoca, un concert inedit, “Din toată inima simfonic”, în care hiturile formației vor fi cântate într-o manieră inedită alături de o orchestră simfonică formată din 45 de muzicieni.

Încasările vor merge către victimele Colectiv prin intermediul Crucii Roșii.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.