Concurs: Trupa Voltaj te asteapta in aeroport

voltajCu cateva zile inainte de plecarea la Viena, unde are loc editia de anul acesta a concursului Eurovision, baietii de la Voltaj au pregatit o surpriza in locul in care se intampla unele dintre cele mai sincere si emotionante imbratisari.

Membrii trupei ‘isi vor petrece’ 24 de ore din 24, timp de 15 zile, in Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti, la Terminalul Plecari, unde te asteapta sa iti faci o fotografie la panoul Voltaj. Iar daca trimiti fotografia la adresa poza@voltaj.ro, intri automat in tragerea la sorti pentru cele 2 categorii de premii: un telefon Nokia Lumia 735 si 10 albume Voltaj – De la capat / All over again.

Concursul incepe astazi, 8 mai si se incheie pe 23 mai 2015, iar regulamentul este disponibil AICI. Toate fotografiile participante la concurs vor fi uploadate pe pagina de Facebook a trupei:https://www.facebook.com/Voltaj

Voltaj reprezinta Romania la concursul international Eurovision, de anul acesta, de la Viena. Trupa va intra in concurs pe pozitia a 15-a in prima Semifinala, din data de 19 mai, alaturi de tari precum Grecia, Rusia, Finlanda, Ungaria, Republica Moldova.

Cu un puternic impact emotional, “De la capat” nu face altceva decat sa reaminteasca parintilor ca, inainte de orice, un copil are nevoie de dragoste, de imbratisari, de familie. Piesa vorbeste exact despre copilarii netraite, despre parinti aflati la mii de kilometri distanta, despre povesti nespuse seara, la culcare.

Pentru ca viata se petrece acum si nu are buton de rewind. Si, daca initial piesa s-a bucurat de un succes incredibil in randul romanilor plecati la munca in strainatate, Calin, Gabi, Oliver, Valeriu si Adrian sunt gata sa duca mesajul in intreaga Europa.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.