Costumele Loredanei expuse publicului. Printre ele, un costum The Blonds – unul dintre cele mai exclusiviste branduri din lume

costume loredana - doina levintzaSapte dintre cele mai spectaculoase costume ale Loredanei au fost expuse in acest week end in Bucuresti Mall Vitan, ca o continuare a concertului pe care artista l-a sustinut vineri seara in parcarea acestui mall.

Cei care au ajuns in acest week end in Bucuresti Mall Vitan au putut vedea detalii ale unor costume somptuoase create de designeri romani – Dointa Levintza, Dana Budeanu, Mirela Fraser si Radu Mada, dar si o creatie a unuia dintre cele mai faimoase branduri de costume din lume, The Blonds. costum 6 - Magic 2013 web

Cu sediul la New York, The Blonds este un brand super exclusivist care a imbracat unii dintre cei mai mari artisti ai lumii, care nu are magazine si care isi prezinta creatiile doar in cadrul marilor show-uri de la Saptamana Modei. Creatiile The Blonds costa intre 5000 – 50000 de dolari, iar piesa expusa a fost executata pe comanda in regim de urgenta ca sa ajunga cu doua zile inaintea show-ului Magic, in 2013.

Fiecare costum este insotit de cateva informatii si imagini din show-urile in care au fost purtate, asa ca vizitatorii au descoperit detalii inedite despre munca din culisele unui mare concert si cat efort este, de fapt, in spatele zambetului de pe scena. Una dintre haine – o creatie Doina Levintza- cantareste aproape 8 kilograme, iar Loredana a purtat-o in show-ul Magic din 2013.

Fanii Vocea Romaniei au recunoscut si doua dintre rochiile pe care Loredana le-a purtat in calitate de jurat in anii trecuti.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.