Cristina Bălan, Ovidiu Anton şi Florena cântă alături de VUNK la Hard Rock Cafe

VUNK va susține pe 22 martie un show special prin care va celebra prietenia și distracția la intensitate maximă. Trupa îi va avea alături în concertul din Hard Rock Cafe pe Ovidiu Anton, câștigătorul Eurovision România 2016, Florena, finalistă în cadrul aceluiași concurs, și Cristina Bălan, Vocea României 2015.

“Prietenia se leagă mai ușor atunci când stim cum îi cheamă pe cei din jurul nostru. Astfel, toți spectatorii vor purta în piept stickere primite la intrare, pe care va fi scris numele fiecăruia: Sunt… și sunt Vunkoholic. Fiecare dintre cei prezenti în sala va ști cum îi cheamă pe cei de lângă el și va putea intra în vorbă mai ușor”, spune Cornel Ilie despre conceptul show-ului de pe 22 martie.
“Invitați la acest concert vor fi Ovidiu Anton, prieten vechi, care a câștigat Eurovisionul cu o piesă rock, și Florena, care a fost revelația concursului. Fiind prezentator al concursului am fost atent la ei și mi-am dorit să îi invit într-un concert de-al nostru. Cristina Bălan, câștigătoarea Vocii României, ne este de asemeni prietenă apropiată și cu ea o să cântăm o piesă care de obicei nu e în setlistul concertelor VUNK, dar care este piesa ei preferată de la noi”, adaugă solistul trupei VUNK.

Unele dintre cele mai noi hituri ale trupei, dar și altele care s-au situat în topul popularității de-a lungul timpului și sunt strâns legate de istoria VUNK vor putea fi ascultate de Vunkoholicii prezenți la concertul de pe 22 martie.
Biletele costă 90 de lei (cu loc la masă), sau 45 de lei (în picioare) și se pot achiziționa online.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.