Delia anunta cel de-al doilea concert Welcome to Deliria – Sala Palatului

     Welcome to Deliriacel mai asteptat show al anului 2016 si-a dublat numarul de reprezentatii la Sala Palatului.

Datorita numarului mare de bilete vandute din toate categoriile intr-un timp record, iar 3 categorii sunt deja SOLD OUT, Delia a decis, alaturi de managementul ei, sa sustina si un al doilea show pe data de 3 aprilie 2016, ora 20:30.

Anul trecut, concertul Pe aripi de vant a avut o productie de peste 200 de oameni, care au lucrat neincetat 3 luni si au fost folosite 100 de costume, cu sute de ore de pregatiri si repetitii. Concertele de pe 2 si 3 aprilie 2016 inseamna mult mai mult decat atat – un show complex, de care sigur se va povesti, despre tot ceea ce presupune delirul artistic al Deliei.

Welcome to Deliria este un  show in universul  nebun al  imaginatiei mele.  Un show in care totul este permis, publicul va fi purtat intr-un spectacol ireal, locul unde regulile de zi cu zi nu mai exista. Deliria e un taram cu totul special, practic e parte din mintea, imaginatia si visele mele. Intr-un fel… e real! Cu siguranta, o amenii vor pleca cu o stare de bine si frumos. Delia

Biletele s-au pus in vanzare online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro si in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, InMedio, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti, benzinariile OMV si oficiile Postei Romane.  

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.