Dora și Raluca au încheiat concursul. Urmează Ovidiu! Vezi ce au făcut fetele pe scenă!

Cele două dintre reprezentante ale României la Cerbul de aur au evoluat deja pe scena concursului. Raluca Blejușcă a intrat prima în concursul celei de-a doua seri, interpretând melodia “Oameni” compusă de Marius Țeicu.

O interpretare nu mai deosebită decât altele care au fost pentru acest memorabil șlagăr. Și au fost o grămadă. De la tinerii concurenți prezenți în diferite festivalurile de muzică, la artiștii consacrați care au preluat-o în repertoriu.

Dora Gaitanovici a intrat a treia în concurs, interpretând piesa “Spune-mi” a compozitorului Cornel Fugaru, pe versurile Mirelei Fugaru, una prea intensă în trăire pentru fragilitatea interpretei aflate în concurs.

O interpretare nu excelentă cum a obișnuit până acum publicul Dora. De altfel, nici comentariile fanilor festivalului pe pagina oficială nu sunt întocmai cele mai fericite cu privire la prestația Dorei. Au fost comentarii care au caracterizat prestația Dorei drept varză.

Una peste alta, două voci bune, dar cărora le-a lipsit de data aceasta strălucirea cu care să uimească, cu care să rămână în memoria publicului după ce prin fața ochiului său mai trec alți 10-15 interpreți. Să fie emoția în fața unui concurs atât de mare? Să fie lipsa de inspirație în alegerea pieselor potrivite? Să fie oamenii din spate de care un artist are nevoie pentru a evolua, oameni sinceri cu opinii tranșante. Probabil, câte puțin din toate.

Urmează în concurs să reprezinte România Ovidiu Anton care va cânta melodia “Copacul” (JoltKerestely).

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.