Eda Marcus si Elvin Dandel prezinta Cerbul de Aur 2019

A 19-a editie a Festivalului  International Cerbul de Aur  va avea loc, anul acesta, in perioada 22 – 25 august, la Brasov si va aduce pe scena din Piata Sfatului mari artisti ai muzicii din Romania si din strainatate, primele nume anuntate de organizatori fiind Stefan Banica jr. si Irina Rimes.

Vedetea TVR Eda Marcus si Elvin Dandel vor fi cei care vor prezenta evenimentul.  Daca Eda, indragita prezentatoare a Televiziunii Romane, este pentru prima data pe scena de la Brasov, Elvin revine in Piata Sfatului dupa ce, in 1996, a fost unul dintre artistii invitati, iar in 2008 a prezentat Festivalul, alaturi de Alina Sorescu si Ruxandra Gheorghe.

Pe langa recitalurile vedetelor invitate, 12 finalisti ai concursului international de interpretare vor canta pentru premii de peste 55 de mii de euro.

Pentru concurentii din acest an, echipa TVR a pregatit un format cu doua zile de concurs, o Gala de premiere si evenimente adiacente.

Festivalul se va incheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populara traditionala romaneasca si prelucrari de actualitate ale acestui gen muzical.

Biletele pentru Festivalul Concurs Cerbul de Aur 2019 au fost puse in vanzare. Pentru cele patru zile ale Festivalului, organizatorii pun la dispozitie mai multe categorii de bilete cu preturi pornind de la 70 de lei. Acestea sunt disponibile pe Eventim.ro (https://www.eventim.ro/ro/bilete/cerbul-de-aur-2019-brasov-piata-sfatului-529987/event.html), UPC.ro si in reteaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinariile OMV, librariile Carturesti, Diverta si Humanitas. De asemenea, biletele se pot cumpara si de la casele de bilete Eventim din Cluj – in cadrul Iulius Mall si din Bucuresti – in cadrul Cinema PRO. Biletele pot fi achizitionate cu optiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (in format pdf) sau in format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost 0.

Evenimentul va fi transmis in direct si in exclusivitate de Televiziunea Romana.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.