Exclusiv! Eva Kiss şi Dinu Maxer, la prima colaborare muzicală

Eva Kiss a vorbit prietenilor Top Românesc despre colaborarea mai inedită cu tânărul compozitor Dinu Maxer. Piesa “Cuvinte nespuse” pe care compozitorul i-a încredinţat-o îndrăgitei  interprete a fost propusă la Top Românesc în luna septembrie.
“Colaborarea mea cu tânărul şi talentatul compozitor Dinu Maxer a început  pe data de 16 aprilie la un eveniment monden, unde eram alături de soţul meu, Radu Constantin şi naşii mei, Livia şi Vali Gauzin. Acolo, cunoscându-l pe tânărul compozitor, i-am spus că mi-ar face mare placere şi onoare să-mi compună o melodie. După 3 zile ne-am întors în Danemarca şi am crezut că atât a fost…. Dar, nu ! Mare a fost bucuria  mea când, (trăiască internetul şi facilitatile  acestuia!) am primit ideea melodiei, care de la bun început mi-a plăcut foarte mult. Astfel, prin internet mi-a trimis negativul şi  aici, în studioul nostru, cu ajutorul soţului , am înregistrat melodia. Apoi , soţul  a trimis melodia  înapoi la compozitor, care la rândul său a prelucrat melodia şi, uite aşa s-a născut melodia “Cuvinte nespuse”. Mare mi-a fost surpriza dar şi bucuria când am început să primesc comentarii despre piesă şi chiar să fiu rugată să trimit melodia pentru prieteni şi cunoscuţi. Închei mulţumindu-i compozitorului Dinu Maxer, care mi-a oferit cu această colaborare şansa de a mai fi auzită în ţară cu o nouă melodie frumoasă”, a declarat în exclusivitate pentru Top Românesc, Eva Kiss.

Share This:

Leave a Reply

2 comentarii la „Exclusiv! Eva Kiss şi Dinu Maxer, la prima colaborare muzicală

 • 26 octombrie 2010 la 12:10
  Permalink

  bravooooo
  e minunata
  ma bucur enorm pentru aceasta combinatie intre o voce de aur si un compozitoe atat de talentat si cu atat de mult bun simt
  ma bucur ca Dinu este apreciat la valoarea sa

  Răspunde
 • 1 decembrie 2010 la 17:25
  Permalink

  Extraordinara voce , iar melodia este nemaipomenita. O colaborare de exceptie!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.