Exclusiv! Maria Crăciun a cucerit juriul emisiunii-concurs "Ti lascio una canzone"

Maria Crăciun, alături de Leonardo di Amicis, dirijorul orchestrei...

Încă o româncă i-a cucerit pe italieni şi a fost aleasă să participe la celebra emisiune concurs  „Ti lascio una canzone” a postului italian de televiziune Rai Uno. Anul trecut, alte două românce s-au bucurat de succes pe meleaguri italiene. Mădălina Lefter din Iaşi a cucerit juriul emisiunii concurs „Ti lascio una canzone” de la Rai Uno, iar Andreea Olariu s-a bucurat de aprecierile juriului emisiunii „Io canto” de la Canale 5. Anul acesta, România va fi reprezentată la emisiunea-concurs „Te lascio una canzone” de la Rai Uno de către micuţa Maria Crăciun din Galaţi. Copila s-a înscris pentru audiţiile acestui concurs şi, după ce organizatorii au ascultat-o prin intermediul înregistrărilor de pe canalul youtube, au chemat-o pentru a da probe live. Rezultatul? Juriul a rămas impresionat de cele patru piese pe care le-a interpretat, respectiv „My heart will goes on”, „Caruso”, „Mamma” şi „Nessuno mi puo giudicare”. Cu interpretarea piesei „Caruso”  i-a cucerit total pe membrii juriului deoarece, la final, toţi cei cinci membri au aplaudat-o şi au strigat spre ea „Brava!”. Noul sezon al emisiunii va începe în luna septembrie, Maria urmând să înceapă pregătirile chiar de la începutul lunii viitoare.

Emisiunea „Ti lascio una canzone” este una din cele mai urmărite producţii de varietăţi ale postului de televiziune italian în care apar copii şi tineri talentaţi cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani. Toţi sunt selectaţi în urma unor probe dure întrucât în cadrul programului ei cântă cu o orchestră şi numai în limba italiană.

Maria Crăciun a primit anul acesta, în cadrul Premiilor Muzicale Radio România Actualităţi, trofeul Radio România Junior.

Echipa Top Românesc, alături de Titus Andrei, o felicită pe Maria Crăciun pentru această performanţă şi îi doreşte mult, mult succes în competiţia pe care o va avea de desfăşurat!!!

Echipa Top Românesc, 2 august 2011

Share This:

Leave a Reply

2 comentarii la „Exclusiv! Maria Crăciun a cucerit juriul emisiunii-concurs "Ti lascio una canzone"

 • 2 august 2011 la 19:13
  Permalink

  MULT SUCCES MARIA SI SA AI MEREU PARTE DE BUCURII SI FELICITARI!

  Răspunde
 • 3 august 2011 la 6:24
  Permalink

  Va multumesc ca intotdeauna ati fost alaturi de mine…va iubesc din suflet si ii transmit pe aceasta cale toata stima mea domnului Titus Andrei..Cu drag ,Maria Craciun

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!