Faci un gest de omenie cumpărând noul disc lansat de Margareta Pâslaru. Artista îşi aşteaptă fanii la un nou eveniment. Vezi când!

margaretaAlbumul lansat recent de Margareta Pâslaru se află în magazine și achiziționându-l puteți contribui la susținerea programului Banca de Alimente lansat de Crucea Roșie. Asta mai ales în perioada aceasta când sărbătorile de iarnă se apropie și toți românii trebuie să simtă bucuria acestor zile sfinte.  Cumpărând albumul intitulat  ‘Margareta 70’,  contribuițo indirect la ajutorarea multor semeni.

“Atât eu cât şi colaboratorii mei donăm încasările rezultate din vânzarea discurilor. Vă aşteptăm la Targul Gaudeamus, sămbata 23, ora 13.00, standul Radio România. Va mulţumim anticipat!”, spune Margareta Pâslaru.

Share This:

Leave a Reply

Un comentariu la „Faci un gest de omenie cumpărând noul disc lansat de Margareta Pâslaru. Artista îşi aşteaptă fanii la un nou eveniment. Vezi când!

  • 18 noiembrie 2013 la 21:52
    Permalink

    Cumparand acest CD inseninam zilele celor ce vor fi ajutati prin “Banca de Alimente” dar ne facem si noua o mare bucurie sufleteasca: putem asculta cele mai recente inregistrari ale Margaretei Paslaru. “Libertatea nu se invata”, “Setea de a cunoaste”, “Sa fie oare adevarat?”, “Amantii mei sunt cartile-ntelepte” sau “Fericirea mult visata” sunt doar cateva dintre compozitiile inregistrate pe acest CD aparut in al 55-lea an de activitate artistica a Margaretei Paslaru. Le ascult cu mare placere, sunt deosebit de sensibile, mi s-au lipit de suflet. Si pentru ca vin sarbatorile, putem darui celor dragi “Margareta 70” – cu siguranta ii va incanta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.