Festivalul Laleaua de Aur pentru copii și tineri, la Mioveni

În perioada 14 – 16 octombrie, în orasul Mioveni, va avea loc cea de-a IX-a ediție a Festivalului concurs “Laleaua de Aur”. Evenimentul este structurat pe două secțiuni astfel:  “Laleaua de aur junior” pentru copii cu vârste cuprinse între 6-14 ani si “Laleaua de aur” pentru tineri cu vârste cuprinse între 15-25 ani.

Preselectia se face prin trimiterea materialelor (fisă înscriere, două pozitive recente – o piesă romanească si una straină – sau două românesti, copie dupa certificat nastere sau C.I., două fotografii) până la data de 25 august 2015, pe adresa: str.Tudor Mușatescu, Bl.V2, B, parter, Mioveni – Argeș sau e-mail laleauadeaur@yahoo.com sau laleauadeaur@gmail.com. Nu se percepe taxă de preselectie!  Piesele vor fi trimise în format mp3 pe e-mail sau format audio prin postă.

Finalistii vor fi anuntati începand din 30 august –

În perioada 28-29 august vor fi verificate si audiate materialele trimise de către juriul de specialitate si secretariatul festivalului. Regulamentul și fișa de înscriere pot fi descărcate de mai jos sau de pe următoarele site-uri:http://www.primariamioveni.ro/ sau http://www.centrulculturalmioveni.ro/.

Evenimentul va fi găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor “Dacia” iar organizatorii evenimentului sunt Consiliul Local și Primăria orașului Mioveni, Centrul Cultural și Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia. 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.