Fiul lui Leo Iorga lansează un nou single: Ego

Paul Iorga lanseaza astazi ”Ego”, o continuare a single-ului “Lumea mea” cu care artistul a debutat la sfarsitul lunii mai.

Plin de emotii si trairi, Paul transpune povestea trista a unei relatii unde iubirea este impartasita inegal de cei doi indragostiti.

”Iubirea e un lucru ce trebuie impartit in doi, iar din pacate, sub forma unei false relatii, multe persoane isi manifesta iubirea prin ego.” ne marturiseste tanarul artist si producator.

Paul Iorga este unul dintre cei mai prolifici producatori si compozitori din ultimii ani, semnand hit-uri precum “Semne’’ (Connect-R feat Andra), “Au gust zilele’’ (Criss Blaziny feat Alexandra Stan), “La piept’’ (Nane) sau “Domnisoare’’ (Maximilian, Zhao, Spike).

Titlul piesei devine si mesajul central in jurul careia aceasta este construita, egoul fiind principala cauza pentru care alegem sa ne iubim pe noi mai mult decat persoana de langa.

”Piesa este despre faptul ca, din nefericire, multe persoane se iubesc pe ele in loc sa iubeasca persoana de langa.”

Paul a copilarit inconjurat de muzica. Tatal sau, Leo Iorga, este una dintre cele mai faimoase voci din muzica rock romaneasca, ce a cunoscut succesul ca solist al trupei Compact, in perioada denumita de multi “formula de aur a Compactului”. Totodata, fratele lui Paul, Edi Iorga, este unul dintre membrii fondatori Amicii, trupa ce a facut senzatie la inceputul anilor 2000 cu piesa “Dana”.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.