Gabriel Cotabiță, impresionat de gala dedicată lui. Vezi ce spune artistul despre eveniment!

Gabriel Cotabiţă spune că pregăteşte o surpriză la “Gala Chapeau!”, care va avea loc pe 29 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, şi va reuni unii dintre cei mai cunoscuţi artişti români, ce vor interpreta hituri ale cântăreţului, care a avut grave probleme de sănătate în ultima perioadă.

“Ştiu şi am simţit că numărul celor care s-au rugat pentru mine a fost mult mai mare de 4.000, câte locuri vor fi in sală”, a declarat artistul.

“Le mulţumesc din suflet tuturor şi abia‎ aştept prima întâlnire cu publicul meu, cu atât mai mult cu cât a fost prilejuită de prietenii şi colegii mei. Iniţiativa lor m-a măgulit şi m-a motivat în acelaşi timp!”, a mai spus Cotabiţă.

Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temişan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todoruţ (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminiţa Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Miţă (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nucă, Rashid, alături de Tudor Turcu, grupul Acapella, condus de George Miron, Cvartetul Passione, VH2, Pinky, Walter Dionisie şi Andrei Tudor Band vor interpreta cele mai îndrăgite melodii ale lui Gabriel Cotabiţă, într-un spectacol prezentat de Mihai Bendeac, se arată în comunicatul citat.

“Chapeau” este prescurtarea expresiei “Chapeau à vous”, care exprimă respectul şi aprecierea, tradusă în limba română prin “Jos pălăria!”. Evenimentul de pe 29 octombrie, de la Sala Palatului, propune astfel un concept nou pentru România: un spectacol care omagiază carierele celor mai importanţi artişti ai ţării, în cadrul unei gale care prezintă parcursul lor de la începuturi până în prezent, privind spre viitor, scrie Mediafax.ro.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.