Gabriel Cotabita, presedintele juriului la Festivalul Flori de mai

afis flori de mai 2016(1)Gabriel Cotabiță  va prezida juriul celei de-a XVIII-a ediție a festivalului concurs cu cel mai bogat program artistic pe plan national și cu cele mai generoase premii (Trofeul ”Flori de Mai 2016” constă într-un automobile nou).

Alături de Cotabiță vor mai juriza Marina Florea, George Călin (Deepcentral), Nicole Cherry, Andreea Antonescu, Radu Groza și prof. dr. Danciu Sorin iar, în recital, pe lângă tinerii aflați în concurs, o lungă listă de artiști de primă linie: Voltaj, Ami, Grasu XXL, Raluk, Amna, Alexandra Ungureanu, trupa Zero, Deepcentral, Rucsy (Blaxy Girls) etc.

Festivalul concurs și recitalurile vor avea loc în sala Teatrului ”Barbu Știrbey” dar și pe platoul central din fața Consiliului Județean și a Centrului Cultural Județean Călărași, organizatorii manifestării concertistice.

Concursul s-a dovedit în ultimii ani principala rampă de lansare a soliștilor newcommeri, dovadă că aici au cunoscut consacrarea ori au ajuns în finala pricipalelor spectacole muzicale de televiziune mulți artiști.

În ultimii ani, în urma unei mobilizări gigant, Festivalul ”Flori de Mai” a primit locul pe care îl merita în clasamentele de specialitate, acela de cel mai important concurs de interpretare muzicală pe plan național. cei ce doresc sa intre sub semnul competitiei, pot gasi fisele de incriere si regulamentul pe site-ul Centrului Culturaj Judetean Călărași ori pe Facebook, grupul ”Flori de Mai” 2016.

Editia de anul trecut s-a bucurat de un număr record de spectatori, circa 20.000 strânși pe platoul central

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.