Gala lunilor 2010: Piese de sezon, reveniri dar şi nume noi în luna decembrie

Cum era firesc, luna decembrie a adus la Top Românesc, piese de sezon, încărcate de emoţia şi farmecul sărbătorilor de iarnă. Dintre piesele de sezon, propuse în luna decembrie, s-au remarcat,datorită mai mult voturilor online piesele interpretate de Marcel Pavel, Oana Sârbu sau Alexandra Ungureanu şi Keo. Marcel Pavel a fost propus cu un cântec de iarnă compus de Andrei Tudor, pe versurile Andreei Andrei, intitulat “Iarna spune poveşti” la care a fost acompaniat de grupul de copii “Sunetul Muzicii”. Oana Sârbu a lăsat o frumoasă impresie cu piesa compozitorului Virgil Popescu, intitulată “Crăciunul Copiilor”. Versurile lui Octavian Goga au fost într-un  acord firesc cu vocea gingaşă a interpretei. Succes în luna decembrie a avut piesa “Cel mai frumos cadou”, compusă de Keo pe care compozitorul a interpretat-o în duet cu Alexandra Ungureanu. Dincolo de melodiile specifice sărbătorilor de iarnă,  luna decembrie a adus melodii care au stârnit interesul fanilor interpreţilor propuşi. Angela Similea a câştigat clasamentul lunar cu piesa “Frumoasă de dor” compusă de Ovidiu Komornyik, iar brăilenii de la Addiction au constituit surpriza lunii reuşind într-un  timp record să acumuleze multe din voturile online.  Trupa s-a clasat pe locul II, găsindu-şi astfel loc în clasamentul anual. O altă surpriză frumoasă a reprezentat-o piesa “Întrebare”, compusă şi interpretată de Nicolae Marino. Pentru artist, locul III ocupat în luna decembrie a constituit un preambul pentru lansarea noului album la care lucrează în prezent cu Adrian Ordean. Tot în luna decembrie revine la top Alina Sorescu cu cea de-a două piesă, intitulată “Clipe de dor”, extrasă de pe albumul pe care urmează să-l lanseze în curând. Noul single semnat de Voltaj, intitulat “I wanna be free”, un nou extras de pe recentul album lansat de Iris, respectiv “Lacrimi de stele”, piesa “Davai” a fetelor de la Amadeus, Loredana cu “Leliţă Săftiţă” sau “Nu trece zi”, o baladă semnată Ştefan Bănică, sunt alte propuneri ale lunii decembrie care au atras atenţia prietenilor Top Românesc în ultima lună a anului.Puteţi vota acum pentru clasamentul anual piesele cu cele mai multe voturi în luna decembrie la Top Românesc, însă facem precizarea că, pentru a fi cât mai obiectivi, se va lua în calcul, într-un procentaj considerabil, frecvenţa difuzării pieselor la Radio România Actualităţi, în cursul anului 2010.

Echipa Top Românesc, 14 ianuarie 2011

Share This:

Leave a Reply

5 comentarii la „Gala lunilor 2010: Piese de sezon, reveniri dar şi nume noi în luna decembrie

 • 14 ianuarie 2011 la 17:50
  Permalink

  Fara nici o indoiala,piesa interpretata de regina muzicii usoare romanesti Doamna Angela Similea respectiv,,Frumoasa de dor,,merita cu prisosinta primul loc!Am votat-o cu cea mai mare placere.

  Răspunde
 • 14 ianuarie 2011 la 21:29
  Permalink

  Mie mi se pare ca piesa lansata de Angela Similea e prea noua ca sa fie melodia anului. Mai degraba melodia care ne-a reprezentat la Eurovision sau cea cantat de Nico. Sau cea a lui Gheorghe Gheorghiu pt ca observ ca are f multe voturi. Piesa Angelei e frumoasa dar prea noua ca sa fie piesa anului 2010. Poate sa se remarce mai mult acum in 2011. Poate fi descoperirea lui 2010 si slagarul anului 2011. Insa pt asta, trebuie sa fie difuzata.

  Răspunde
 • 18 ianuarie 2011 la 21:05
  Permalink

  hei…sunt fercita ca am gasit un site unde sa pot citi si lasa comentarii despre doamna Angela Similea.Angela Similea reprezinta poate unul dintre cele mai frumoase vise in viata.Felul cum canta si spune lucrurilor pe nume ,este pur si simplu special si as vrea ca toata lumea sa inteleaga asta.Versurile melodiilor ei sunt o profunda sursa de inspiratie pentru mine.Sunteti o mare stea a muzicii si niciodata dar niciodata nu veti pierde acest titlu.Sper ca intr-o zi sa pot ajunge o persoana la fel de cunoscuta si apreciata ca dumneavoastra.Meritati tot ce e mai bun pe lume.SPER DIN TOT SUFLETUL SA IMI CITITI MESAJUL SI SA POSTATI UN ID SAU ORICE PRIN CARE POT COMUNICA CU DUMNEAVOASTRA!VA IUBESC!

  Răspunde
  • 18 ianuarie 2011 la 22:34
   Permalink

   nu este numai o stea draga mea cristinuta,a fost ,este si va ramane regina muzicii usoare romanesti!!!!!nimeni si nimic nu o sa poata sa-i ia acest titlu pe care l-a cucerit singura prin munca asiduua si talent cu carul!

   Răspunde
 • 30 ianuarie 2011 la 0:15
  Permalink

  Stimata doamna ..nimeni nu este de neinlocuit…exista concurenta…stele se nasc, stralucesc si apoi apun…apar altele care iau locul celor din fata…este un ciclu natural…nimeni nu il poate opri.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.