Giulia lanseaza un nou single si videoclip: “Jocuri deocheate”

giulia-jocuri-deocheateGiulia lanseaza videoclipul piesei “Jocuri deocheate”, un joc al dragostei in care nu exista reguli si bariere. Single-ul este produs in studiourile HaHaHa Production, iar versurile vorbesc despre pasiune si senzualitate, despre puterea iubirii de a ne rupe de realitate si timp. Videoclipul piesei a fost filmat la Ambasador Play, iar de imagine s-au ocupat Ciprian Strugariu și Vlad Huidu.

“Jocuri deocheate este o piesa curajoasa. Versurile dau frau liber imaginatiei, ne rup de realitate si ne transpun intr-un joc al dragostei. Iubirea nu inseamna doar mii de fluturi in stomac, ci este un joc al pasiunii. Acesta este, de fapt, mesajul piesei”, a declarat Giulia.

Giulia a debutat in muzica la varsta de sase ani, iar notorietatea a venit odata cu formarea trupei Candy. Din 2004, artista a ales sa urmeze cariera solo, lansand un prim album, intitulat “Giulia”. Au urmat colaborari cu trupa DJ Project si alte piese solo de succes. Din 2013, Giulia s-a alaturat echipei HaHaHa Production.

Share This:

Leave a Reply

Un comentariu la „Giulia lanseaza un nou single si videoclip: “Jocuri deocheate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.