INNA lansează “Bop Bop” un single cu un videoclip fashion în colaborare cu Eric Turner

INNA lansează astăzi single-ul “BOP BOP”, o colaborare cu Eric Turner, artist și compozitor cunoscut în România datorită hitului “Written in the Stars” feat. Tinie Tempah.

”BOP BOP” are un sound diferit față de piesele cu care INNA și-a obișnuit fanii, este spectaculoasă și surprinzatoare, lucru confirmat de vedetele din România care au ascultat piesa în premieră în cadrul proiectului “First Listen with the Stars”. Smiley, Horia Brenciu, Andreea Esca, Răzvan și Dani, Cabral, Andreea Raicu sunt doar câteva dintre numele care au acceptat provocarea INNEI.

“INNA este o fată cool, cu un vibe bun, ne-am înțeles bine de la început, s-au legat lucrurile frumos, iar piesa a ieșit tare. Sunt onorat să colaborez cu INNA, este un artist cu care îmi face plăcere să fiu în studio”, a declarat Eric Turner.

Piesa este compusă de Marcel Botezan, Sebastian Barac, Eric Turner și Thomas Troelsen (“Marabou” – Antonia,  “We are one” – Jennifer Lopez și Pitbull – imnul Cupei Mondiale), iar videoclipul a fost filmat în București, pornind de la ideea INNEI care și-a dorit un videoclip foarte fashion și fresh. Regizorii clipului sunt John Perez, Dimitri Caceaune și David Gal, iar DoP George Dăscălescu.

“BOP BOP” mi-a plăcut de la primul play, de când era doar o idee pe care mi-a arătat-o Eric în studio.  Mi s-a părut că e altceva, e o piesă veselă, nebună și energică și sper să o ascultați cu plăcere”, a spus INNA.

Ținutele INNEI sunt glam, foarte sexy, sunt de la branduri renumite precum Marni, Givenchy, HBA HOOD by Air, Balmain,  KTZ, Ashish, Pierre Hardy, precum și designerii români Cristina Savulescu și Mădălina Dorobanțu (Pas du Tout).

Prima parte a anului 2015 a fost plină de realizări pentru artistă. Single-ul “Diggy Down” a fost 4 săptămâni locul 1 în România și este cea mai difuzată piesă pe radiourile și televiziunile din țară, conform Spring Media Forest Chart. Are peste 35 de milioane de vizualizări și a fost relansată alături de artistul nominalizat la Grammy  – Yandel.

“In Your Eyes”, un alt single al INNEI, are peste 100 de milioane de vizualizări, o nouă performanță pentru INNA.

De asemenea, INNA este de 3 ani constant în topul Media Forest datorită pieselor apreciate de publicul din România, printre care: “Sun is Up”, “P.O.H.U.I”, “Tu și eu”, “INNdiA”, “Spre mare”, “Diggy Down”.

Piesele INNEI au fost incluse pe soundtrack-urile unor filme importante precum “Spy”, producție cu artiști de renume precum Jason Statham și Jude Law, unde apare “Cola Song”, feat. J Balvin, iar “Good Time”, colaborarea cu Pitbull, apare în filmul “Pitch Perfect 2” și serialul American “Young and Hungry”.

Cântăreața va lansa pe 24 iulie albumul “Body and the Sun”, versiune specială pentru Japonia, urmând ca pe 15 septembrie, să lanseze cel de-al patrulea album din cariera – “INNA”.

INNA se bucură de cifre impresionante în social media care atestă rezultatele și reusitele din cei 7 ani de carieră, comparabile cu rezultate ale unor artiști de top din industria muzicală internațională precum Nicole Scherzinger, Robbie Williams, Cheryl Cole: 12 milioane de fani pe Facebook, aproape 900 000 de fani pe Twitter, circa 600 000 de fani pe Instagram, 1.4 milioane subscriberi pe YouTube și aproape 800 de milioane de vizualizări doar pe canalul de YouTube al artistei.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.