INNA pregătește primul său album în română împreună cu Irina Rimes

INNA lucrează la primul album în limba română din carieră. Artista va colabora la el împreună cu moldoveanca Irina Rimes, ce se bucură de un succes răsunător cu piesa „Visele”.

Cele două au lansat deja prima piesă intitulată „Cum ar fi?”, melodie lansată chiar de ziua de naștere a Innei.

“Mi-am dorit foarte mult sa le pot oferi cadou fanilor de ziua mea piesa “Cum ar fi?” Este o piesă dragă mie, specială, la care am lucrat împreună cu Irina Rimes, o artistă și compozitoare extrem de talentată, pe care o apreciez.
Când am primit piesa “Cum ar fi?”, am fost foarte bucuroasă, am simțit că mă regăsesc în mesaj și mă bucur că împreună cu Irina, am reușit să creăm o piesă care să sune așa de bine. De altfel, vom lucra împreună pentru primul meu album în limba română, sunt foarte entuziasmată. Sper să vă placa tuturor și să vă facă să visați la iubire, să iubiți în fiecare zi”, a declarat INNA.

“Când am compus piesa “Cum ar fi?”, m-am gândit direct la INNA ca fiind cea mai potrivita voce să o interpreteze. De altfel, pentru că aceasta primă piesă a ieșit atât de bine și am colaborat frumos atunci când am compus-o, mă bucur să iau parte la crearea primului album INNA în limba română.
Cred că piesa “Cum ar fi?” nu s-ar fi potrivit mai bine unui alt artist decât INNA și sunt sigură că va fi primită cu căldură de publicul din România”, a declarat Irina Rimes.


Foto: Edward Aninaru

Share This:

Leave a Reply

One thought on “INNA pregătește primul său album în română împreună cu Irina Rimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.