IULIANA BEREGOI, fenomenul adolescentilor din Romania, vinde bilete, la “Lara si Craciunul Jucariilor”, de la Sala Polivalenta – IASI, pe 16 decembrie


IULIANA BEREGOI, fenomenul adolescentilor din Romania, vinde bilete, la “Lara si Craciunul Jucariilor”, de la Sala Polivalenta – IASI, pe 16 decembrie

Are 14 ani și a reușit să cucerească adolescenți din România, Republica Moldova și Rusia. Cântă, dansează, joacă în filme de lung metraj și, în paralel, se ocupă de școală. Ea este Iuliana Beregoi, adolescenta care se poate lauda, cu usurinta, cu zeci de milioane de vizualizari la toate piesele lansate, dar si numarul mare de abonati, pe canalul propriu de Youtube, unde peste 500.000 de persoane o urmaresc zilnic. 


Dupa cele 2 concerte sold-out, de la Sala Palatului din Bucuresti, iata ca, pe 16 decembrie, tânăra adolescentă va susține va sustine primul ei mare concert in Iasi, la Sala Polivalenta, incepand cu ora 16.00, unde va aduce spectacolul grandios ,,Lara și Crăciunul Jucăriilor”, produs de echipa ei de management Mixton Music, de iesenii Alina Todasca si Catalin Dascalu. Biletele au fost puse spre vanzare si pornesc de la 35 lei – categoria 2 si ajung pana la 100 de lei – categoria VIP, undeposesorii acestui bilet se vor putea fotografia cu Iuliana Beregoi, dar si primi un poster mare cu autograf. 


Tot atunci, va fi proiectat și ,,Lara”, singura productie cinematografica, pentru copii si adolescenti filmata integral la Iasi, în care Iuliana interpretează rolul principal, alaturi de alti mari artisti si actori precum Vlad Baba, Lora, Erica Moldovan, Alina Eremia, Dima Trofim sau Daniela Nane.Evenimentul de la Sala Polivalenta, din 16 decembrie, are și un scop caritabil. Iuliana îi îndeamnă, astfel, pe toti cei care isi achizitioneaza bilete, sa vina, la spectacol, și să dăruiască hăinuțe și jucării, care, de Crăciun, vor ajunge la copiii saraci.


Cei care vor să cumpere bilete le pot achiziționa de pe iabilet.ro . 
Filmarile productiei cinematografice “Lara” s-au desfasurat, in totalitate, in Iasi, la fel ca in cazul serialul cu acelasi nume, de unde a si pornit ideea filmului pentru cinema, Iuliana devenind, astfel, un bun promoter al orasului, la o varsta atat de mica. 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.