Johnny Bădulescu vrea să reprezinte România la Eurovision 2017

Johnny Bădulescu, cunoscut din festivaluri, ca laureat al multor trofee, dar și ca fost elev al soților Fugaru, își dorește să reprezinte România la concursul Eurovision. Tânărul, fost concurent la concurent la concursul Xfactor, a depus la TVR piesa “Give me a sign” compusă de Dora Gaitanovici, și aceasta cunoscută din festivaluri.

Cu super multă emoție vreau să vă prezint noul proiect la care am lucrat împreună cu draga badulescumea colegă Dora Gaitanovici. Este vorba de piesa “Give me a sign” pe care ne dorim să o prezentăm și live in cadrul Selecției Naționale Eurovision. Avem foarte multă încredere în ea, ne străduim să iasă un proiect fain și de asemenea sper ca emoția pe care o simt în momentul în care cânt această piesă să ajungă până la voi. 

Sigur, dacă vă place piesa și dacă sunteți de părere că merită să fie una dintre cele 15 piese care vor face parte din Selecția Națională Eurovision, nu ezitați să ne ajutați cu orice fel de feedback, un like bineînțeles, și dacă nu e prea mult, un mic share”, spune Johnny.

 

 

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Un comentariu la „Johnny Bădulescu vrea să reprezinte România la Eurovision 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.