Keo revine cu un nou single: “Fraier”

Un indemn la dragoste acompaniat de o productie indie-pop, “Fraier” vorbeste de frica fiecaruia de a verbaliza ce simte cu adevarat, si cum poate afecta acest lucru o relatie.

“Mult prea des suntem acaparati in cuplu de rutina de zi cu zi si uitam sa ne mai spunem «Te iubesc!». Vremea trece si irosim momente neimpartasind ceea ce, de fapt, simtim. Aceasta piesa sper sa ne reaminteasca tuturor sa nu fim “fraieri” si sa ne exprimam mai des sentimentele de dragoste fata de persoana iubita.” – Keo

Daca in ultimele luni Keo a lansat reintepretari a unor piese celebre precum “Thunder” (Imagine Dragons) si “Lalele” (Luigi Ionescu), “Fraier” este primul single ce prezinta noua directie muzicala a artistului.

Keo a debutat in 2005 cu piesa-legenda – “Azi vii, mâine pleci”, care a ajuns numarul 1 în MTV Top 20 in numai 3 saptamani si s-a menținut in Romanian Top 100 pentru sapte luni, iar trei luni a fost numarul 1. A fost urmata de hit-uri precum “Liber” , “In ochii tai” și “Viata Noua” (feat. Puya), dar si un album in colaborare cu Skizzo Skillz – SKeo. In 2017, artistul a pus in scena “PianoMania”, un show unic in Romania, in cadrul caruia Keo a reinterpretat la pian, acompaniat de trupa sa, atat hit-urile care l-au facut faimos, dar si cele mai frumoase piese de dragoste ale anilor ’60-’90, de la artisti precum The Beatles, Queen, Prince, Elton John si Robbie Williams.

Keo a cunoscut succesul si in calitate de producator si compozitor, lucrand cot la cot cu nume mari din industria muzicala precum Proconsul, Alexandra Ungureanu, Blaxy Girls, Anna Lesko, Cristina Rus si multi altii.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.