Lansarea cărții – album ”Poți să fugi în papuci de turte dulci?” de Carmen Firan (versuri) și Oana Maria Cajal (Artwork).

 
carmen-firan
”Poezie și Artă, Artă și Poezie
Cuvântul și Imaginea trăiesc într-o simbioză surprinzătoare, asemeni Vieții și Visului, se redefinesc continuu și împreună își propun să creeze un univers al libertății totale, un univers împăcat, al iubirii și speranței. Poți să fugi în papuci de turte dulci?  este o carte inedită, un manifesto pentru copii de toate vârstele, un apel la imaginație și empatie, un remediu împotriva singurătății, fricii, absurdului, o terapie prin magia copilăriei salvate sau regăsite în poezie, imagine și poveste” – Carmen Firan, Oana Maria Cajal
 
VĂ INVITĂM miercuri, 28 septembrie 2016, orele 12.00 la SENSO Cine Café (Bd. Unirii nr. 15, sector 5, București) la un eveniment literar inedit: lansarea cărții – albumPoți să fugi în papuci de turte dulci?” de Carmen Firan (versuri) și Oana Maria Cajal (Artwork).
ART AND POETRY, POETRY AND ART- video:

 Prefața acestui volum de artă și poezie publicat la editura ”Scrisul Românesc și susținut de Catena este semnată de scriitorul Andrei Codrescu.
 
Acest ghid prin sensurile niciodată pierdute ale copilăriei este o comoară… Este un măr din grădina ascunsă, o pasăre cu pene de veșnicie, un cer în care Micul Prinț zboară, o mare cu valuri line din St. John Perse, adunate aici cu fericire și oferite cu instrucțiuni spre a fi trăite. Arta Oanei Maria Cajal completează poeziile multi-dimensionale ale lui Carmen Firan într-o colaborare cu ceva înca nevăzut, o mină de aur. O carte aparte, – poate să fie animată, dramatizată, filmată și iubită, merită să fie extinsă și răspândită – o să delecteze generații!”Andrei Codrescu 
 
Evenimentul de lansare a cărții va fi urmat de o sesiune de autografe în prezența celor două autoare.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.