Lidia Buble, cea mai emotionanta dedicatie de iubire, pentru mama ei, in noua piesa, “Sarut mana, mama!”

Lidia Buble isi surprinde publicul cu cea mai sensibila piesa din cariera ei, “Sarut mana, mama!”, o declaratie de iubire pe note muzicale, atat pentru mama ei, cat si pentru toate mamele din lume.
Melodia, o productie EpiQ Records, este insotita de un videoclip emotionant, de stare, regizat de TrandaFilm, in care Lidia ne prezinta o realitate cu care multi dintre noi ne confruntam, si anume, timpul pe care uitam sa-l mai alocam persoanei care ne-a dat viata.
“Gasca de la EpiQ Records a reusit sa puna tot amalgamul emotiilor mele pe note muzicale, de dragoste pura. Mi-e greu sa cant live piesa, pentru ca ma podidesc lacrimile, dar ma adun si sper sa va fac si pe voi partasi, la cea mai frumoasa declaratie de iubire pe care o poti face celei ce ti-a dat viata. Nu uita ca, timpul se scurge prea repede intre rotitele vietii noastre si, cat inca nu e tarziu, pune telefonul la ureche si sopteste sincer ‘Sarut mana, mama!'”, declara Lidia Buble.
Lidia Buble da startul declaratiilor de iubire, pentru mamele noastre, iar piesa nou lansata vine ca un cadou sau, chiar, o felicitare muzicala, pentru toata viata.
Artista pregateste lucreaza intens, alaturi de echipa ei de productie, EpiQ Records, la primul ei album, pe care-l va lansa in toamna acestui an. Prima piesa de pe album a fost “Camasa”, hit care a fost No. 1, chiar de la inceputul lui 2018, iar cea de-a doua este “Sarut mana, mama!”.
Urmeaza multe alte surprize, dar si un alt vibe din partea Lidiei, pe plan profesional.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.