LORA, pregătită să-și îndeplinească visul! O vei susține la Eurovision?

Lora (Laura Petrescu) este una dintre cele mai talentate și apreciate artiste din România la momentul actual. Interpreta și-a surprins în mod plăcut fanii, anunțându-i că s-a înscris anul acesta la Eurovision cu piesa „I know”, o baladă numai bună pentru scena Eurovision din Kiev. Până acolo însă, artista are de trecut niște etape. Prima din ele, audiția în fața juriului Selecției Naționale, a avut loc chiar astăzi în studiourile TVR. Înregistrarea va fi difuzată de TVR 2, TVR HD și TVR Internațional în perioada 5-11 februarie. La final, fanii vor afla dacă numele Lorei se numără printre 15 semifinalişti ai Selecției Naţionale 2017.

Urmează apoi, duminică, 26 februarie 2017 semifinala, și pe 5 martie, Finala națională. Câştigătorul Selecţiei Naţionale va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.

Apreciată sau criticată, Lora are niște atuuri certe la această selecție: o melodie actuală, interesant construită, potrivită pentru trendul internațional, una din cele mai bune voci capabile să facă față unui concurs internațional, dar și susținerea promoțională, și nu numai, a unei importante case de producție. Să nu omitem nici baza mare de fani care îi sunt alături necondiționat, și care, votând-o pe 26 februarie și 5 martie, i-ar putea face cadou biletul spre Kiev.

De fapt, anul 2017 ar putea fi anul în care Lorei i s-ar putea îndeplini un vis mai vechi, început prin 2007, pe când talentata blondă din Vaslui era membră în trupa Wassabi. Atunci a participat la Eurovision  cu piesele „Do The Tango” și „Tango”. Trei ani mai târziu, în 2010, a încercat din nou să câștige Selectia Nationala Eurovision împreună cu Sonny Flame și piesa „Come along” (locul 6).

Anul acesta, Lora a decis că e timpul pentru o schimbare mai îndrăzneață de stil și, după ce și-a obișnuit publicul cu piese de succes în română, vine cu un nou single în limba engleză, căruia în mod cert nu i-ar strica o promovare internațională prin intermediul unui concurs de amploarea Eurovisionului.

Zilele următoare, Lora urmează să lanseze varianta oficială a piesei înscrise la Eurovision. Până atunci, puteți asculta mai jos o variantă live din cadrul decernării premiilor muzicale Media Music Awards, unde artista și-a prezentat în premieră piesa pentru Eurovision. (vezi min.5)

Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 şi 11 mai şi finala pe 13 mai. Alături de România, în competiţie s-au mai înscris 42 de ţări.

Share This:

Leave a Reply

One thought on “LORA, pregătită să-și îndeplinească visul! O vei susține la Eurovision?

  • 29 ianuarie 2017 la 11:51
    Permalink

    indiferent cine ne reprezinta mult succes la toti

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!